Mi volt ez a szörnyű álom??? Érti ezt valaki?
Szóval azt álmodtam, hogy egy romos igazából félig le omlott házban mászkálok (mindig is szerettem a rejtélyes dolgokat) találtam egy szobát ahol már nem volt tető igazából csak a falak, fal maradványok, fa darabok és törmelék. Volt pár tárgy is pl volt egy nagyobb fa lap. A szobában volt egy kisebb rész ami egy nagyon pici tárolónak tűnt a tárolóban volt deszka padló ez a horrorba illő padlás deszka lapok amik között van egy pár centis rész szóval itt volt egy élő baba sikerült meg menteni, viszont volt még egy baba ilyen kék vagy is ilyen nem is tudom zöldes valami színű ez a nagyon régi színű vödörben, törmelékeken volt egy félig elő baba le voltak szakadva darabjai a testéből próbáltam őt is meg menteni és így kb ennyi maradt meg az álomból és még pár foszlány... Meg, hogy azt hiszem, hogy ikrek voltak, de hogy miért tudtam /hittem ezt álmomban azt nem tudom.. Ez még is mi volt? Életemben nem álmodtam még Ilyet....
(nem tudom hogy közre játszhat e ebben az álomban az, hogy anyukám lassan 2 hete meg halt)
*találtam egy szobát ahol már nem volt tető igazából csak a falak, fal maradványok, fa darabok és törmelék.
Ez te vagy. A többit tudod te, hogy mit jelent, csak úgy teszel mint ha nem tudnád, mert nem akarsz, bírsz szembe nézni vele. Pedig erőt kéne venned, mert döntő az életedben.
Basszus szinte szórol szóra leírtad egy régebbi álmomat.
Már többször elgondolkoztam azon, ezek az álombeli helyek valóban létezők bizonyos formában és álmunkban többen megfordulunk ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!