Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet ez a szörnyű álom?

Mit jelenthet ez a szörnyű álom?

Figyelt kérdés

15 éves lány vagyok. Leírom mit álmodtam:

Pár barátommal mentem az utcán, (most jön a hülyeség) hatalmas dinoszaurusz jelmezes figura ugrálva. Szándékosan ott ugrál köztünk, szinte nekünk támadt, már sebes volt a lábunk aztán én is ráléptem a lábára. Eztán bementünk egy nagy bevásárlóközpontba (ami valóban létezik és tényleg járunk oda) a figura levette a jelmezt, egy kb 22-25 éves pasas, egyáltalán nem tűnt veszélyesnek, sőt. Ezután hárman maradtunk két varatnimmek

2018. ápr. 8. 09:54
 1/5 A kérdező kommentje:

Barátnőmmel és nagyon szorosan kezdett minket követni, nem tudtuk mit csináljuk. Mondtam menjünk valami forgalmas helyre de ők elhúztak egy olyan részre ahol nem voltak emberek. Gyorsan felmentek mozgólépcsővel engem pedig a pasas elkapott és azt mondogatta megöl, meg kell haljak és minden ribinek elhordott. Én közben tudtam, hogy apám is lehet az épületben van edzeni, de nem mertem megmozdulni. Valami injekciós tűvel akart megölni.

Aztán jött az egyik tanárnőm (fogalmam sincs miért pont ő) és hívta a rendőröket. Kiderült, hogy a dinós ember szerelmes volt belém, de .... - nak tartott, mert volt barátom. (a valóságban nincs) és ezért akart eltelnni láb alól.

A következő percben már a nagymamám konyhájában sírtam a tanárnőnek, őt pedig nem csukták le, mert betegnek nyilvánították.

Nagyon furcsa, mert ilyen tiszta, valósághű álmom még sosem volt szerintem, nem néztem ilyesmi filmet, nem olvastam, hallottam ilyen történetét, nem ettem lefekvés előtt szóval furcsa. Mi válthat ki ilyen durva álmot? (bocsi két részletben sikerült)

2018. ápr. 8. 10:03
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem élek tudatmódosító szereken, de ha neked ez az első gondoltatod ami eszedbe jut... Az szép :D
2018. ápr. 8. 11:40
 3/5 anonim ***** válasza:

összetett álom, több felvonásos.

utca szín, pláza szín, konyha szín. Jobbkezesként vagy balkezes fordítva kell értelmezni.

balkezesként, lehet múlt jelen jövő színértelmezési sorrendet fejteni.

DE! ez nem azt jelenti hogy jövendöl az álom, azt jelenti, hogy ha most születik benned megértés akkor jobban tudsz kapcsolódni a személyes történetedhez.

Külön kell értelmezni a szimbólumokat színenként.

a szimbólumok egymáshoz kapcsolódása személyes megértésen alapszik, de a szimbólum kulcsot megtalálod a dreammoods.com -on.

Szín=felvonás, ahogy a színházi nyelv nevezi.

2018. ápr. 13. 00:06
 4/5 anonim ***** válasza:
Ne egyél sokat lefekvés előtt.
2018. ápr. 13. 06:46
 5/5 anonim válasza:
AZT jelenti, hogy álmodsz.
2018. ápr. 13. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!