Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet ez a szörnyű álom?

Mit jelenthet ez a szörnyű álom?

Figyelt kérdés

Ez egy visszatérő álom... 3. alkalommal álmodom újra.

Az álom kidob egy rét szerű helyen az egyik barátnőmmel együtt. Ösztönösen menekülni kezdtünk egy barlangba... minecraft-szerű barlang volt a menedék: Narancssárga gyapjúból és izzókövekből állt. Gondoltuk elbújunk a barlang legnagyobb fokára...amint elbújtunk elkezdett közeledni egy T-rex... majd (gőzöm sincs hogyan) de elért minket és darabokra tépett. Először engem majd a barátnőmet. Azután az álom újra kidobott azon a helyen és ismét lejátszódott ugyanez.

A végén már egy óriási rúdra másztunk fel.Hát ott is megölt...egyre rosszabb és rosszabb érzés volt. Amikor elkapott a T-rex mindig azt mondtam hogy: Fuss!

De a barátnőm nem futott el... Egy csomószor meghaltunk és minden elbújáskor azt mondta a barátnőm: ,,Itt is meg fog találni"

Az előző 2 ugyanilyen álomban dzsungelben voltunk.

Reggel sírva keltem fel.

2015. jan. 23. 12:39
 1/4 anonim ***** válasza:

Legjobb tudomásom szerint az álmokban ha meghal valaki akkor az az adot életszakaszod lezárására vonatkozik. Szerintem ha ilyen erős és vissza térő akkor úgy mond a sors arra irányít amerre menned kell és nem kerülheted ki. Nem fogsz meghalni meg ilyenek.

Nekem mielőtt elkezdtem dolgozni álmomban nagyon fura ember sereg vett körbe és rendszerint agyon döftek kardal vagy késsel. Jó pár napig ez volt. Éreztem ahogy a kés belefúródik a hasamba írdatlan fájdalom aztán felébredtem.

2015. jan. 23. 12:58
 2/4 A kérdező kommentje:
Tehát ennyi lenne a gyerekkor? :'(
2015. jan. 23. 20:01
 3/4 anonim válasza:
Rémálmokat, amúgy nem csak a lelki állapotok folyásoljabe, hanem hogy erőszakos, brutális, illetve túl misztikus, futurisztikus játékkal játszatok vagy ilyen filmeket néztek. Ugyan is ezek a dolgok elraktározodnak a tudat allatiban és álmokban visszatérhetnek még több hónap múva is. Csak azért emlìtem, mert ugye kérdező is megemlìtette minecraft c. játékot.
2015. jan. 26. 10:44
 4/4 A kérdező kommentje:
A minecraft nem épp egy erőszakos játék,főleg hogy nem szörnyekkel játszok. Filmeket,tévét egyáltalán nem nézek. Semmi horrorisztikus dologgal nem találkoztam.
2015. jan. 26. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!