Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Szörnyű álmot láttam, megirnát...

Szörnyű álmot láttam, megirnátok mit jelent?

Figyelt kérdés

Tudni illik hogy, anyu most a való èletben beteg, de mèg nem tudni mi az oka!

Szóval mi 6 testvèrek vagyunk ès láttam anyut meghalni, mi sirtunk ès csak sìrtunk...közben nekem van kèt lanyom, viszont az álmomban volt mèg egy gyerekem de a nemèt nem tudom őt meg elütött egy auto! Olyan idegbeteg voltam az álmomban is mint mikor felkeltem reggel. Akkor is nem tudtam semkivel sem beszèlni egy normális szòt se csak kiabáltam össze vissza. Vakaki ha tudja mi lehet ez irjon. Köszi

#halál #álom #sìrás baleset
2015. máj. 25. 17:44
 1/2 anonim ***** válasza:
Mik a tünetei?
2015. máj. 25. 19:01
 2/2 anonim ***** válasza:

írod hogy álmodban volt még egy gyereked, ezt az Anyukáddal hoznám összefüggésbe, az anyudban születhetett újjá az a gyermeked, valami ilyesmi, hogy ő ugyanaz. a folytatást egyenlőre nem tudom, hogy őt meg elütötte egy autó az mit takarhat, bár sejtem....

A sírás álmunkban az meg örömet jelent a valóságban, tehát szerintem minden pont az ellenkezője lesz. Anyukád meggyógyul és lesz egy gyermeked is még pluszban ráadásként...

2015. máj. 25. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!