Mit jelent ez a szörnyű álom?
Legutóbb éjjel a Pokollal álmodtam.
Úgy kezdődött, hogy egy hegységben sétáltam és szinte azonnal a hegytetőn találtam magam, ahol kopár, sziklás volt a táj, nagyon magasra "kerülhettem".
Sok zavarodott ember/lélek állt körülöttem. Közülük néhányat talán ismertem, de már nem emlékszem pontosan.
Egy nagy kőépület irányába meneteltünk, amellyel szemben a talajon látható volt egy érdekes, kör alakú, kőből épített, kisméretű (~ 1,5 méter átmérőjű) jelkép. Nagyon rosszul éreztem magam. Rettegtem, de ugyanakkor éreztem, hogy valami nagy, dicsőséges "dolog" vár rám.
Nagyjából abban a pillanatban eszméltem rá, hogy nem élek és a lelkem keresi a túlvilági utat, az előttem lévő épület pedig nem más, mint a Pokol kapuja. Ekkor hirtelen rövid időre láttam a saját holttestem, ahogy rohad a sírban. Kegyetlen látvány volt.
A következő álomkép, amit megtapasztaltam, hogy beléptem az épület ajtaján és "leereszkedtem", majd ennek ellenére nem a tüzes mélységbe, hanem a kőépület kinti, hátsó udvarára kerültem, amely mintha magasabban helyezkedett volna el a bejártnál, bár rövid időre láttam magát a vörösen izzó Poklot is. Tudtam, hogy szenvedés vár rám. Mintha kínozták volna a körülöttem lévő embereket. Előre féltem attól, milyen ítéletet fog hozni felettem a főördög Lucifer. Volt velem egy fiatal nő, akivel segítettük egymást, és ki-be járkáltunk, sőt az épület tetején is mászkáltunk, de nem emlékszem a részletekre.
Ezután elvittek egy szobába, ahol két-három démonszerű lény kínozni kezdett. Az egyik szörnyeteg karmai átváltoztak hosszú zsinorokká és felkúsztak a belembe. Nagyon kellemetlen érzés volt.
Nem sokkal később újra az udvaron voltam és erőteljes vizelési ingerem támadt. Mivel nem volt sehol vécé, kénytelen voltam az egyik sarokba hugyozni, de normális vizelet helyett sűrű, alvadt vér folyt belőlem és iszonyatos fájdalmat éreztem.
Ha misztikus válaszra vársz, azt tudom mondani, hogy bűnös lélek vagy, és a pokolra jutsz, ahol ezeket a dolgokat fogod átélni.
A racionális magyarázat pedig, hogy történni fog veled valami negatív dolog, ami által rossz irányba változol (a test rohadása a sírban = bomlásnak indul a lelked), de lesz valaki/valami, ami azonban támaszt nyújt majd abban a nehéz helyzetben. Az alvadt vér kipisilése jelentheti, hogy szenvedve, fájdalmasan lerakod majd a lelki terhedet.
23:54, 56
Köszönöm a hasznos válaszaid!
Úgy vélem, nem vagyok rossz ember. Az ismerőseim jólelkűnek tartanak, de tény, hogy sajnos vannak pszichés gondjaim.
Egyébként van egy bélbetegségem is, és félek, nehogy elrákosodjon.
Valóban nagyon nehéz korszakom van, főleg a pszichés betegségek miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!