Miért álmodok mindig ugyanazzal a lánnyal?
Figyelt kérdés
Először nem foglalkoztam vele, hiszen azt gondoltam hogy csak egy álom, semmi jelentősége. Aztán a mai nap megint felbukkant ugyanaz a lány az álmomban, aki már korábban sokszor, és megint ugyanaz történt: az eddigi összes álmomban vagy megcsókolt vagy összejöttünk, és tegnap este megint azt álmodtam hogy vele voltam. Viszont nem emlékszek erre a lányra hogy bármikor is láttam volna valahol, de a kinézetére emlékszek ( normális lány alkat, fekete váll után érő haj és néha hordta a szemüveget). Így nagyon érdekesnek találom hogyha lánnyal álmodok, mindig ő van benne. Szerintetek ez miért lehet?2020. jún. 20. 13:20
1/4 anonim válasza:
Sokat gonolsz rá vagy sokat gondolsz arra az álomra és újraálmodod
2/4 anonim válasza:
Talán mert vágysz arra hogy legyen valakid.
3/4 anonim válasza:
Velem is ez vót de még middig nem jőtem rá hogy mié vólt az.
4/4 anonim válasza:
Szeretnél egy lányt, akinek tetszel(megcsókolt), vagy összeköltözne veled(összejöttünk). Jellemző rá, hogy szenvedélyes(fekete), ad a szépségére és büszke is rá(váll után érő haj), őszintén megmondja néha, ami nem tetszik neki(néha hordta a szemüveget).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!