Mitt jelent az állomban a kasszás?
halli.már háromszor álmodtam eszt az állmot pedig még csak 12 vagyok!:
ott vagyok nagyon elegáns de mégis régi házban nagy a nyüzsgés bentlakásos iskola sok a gyerek.hirtelen meg nyílik az ajtó mellettem.apácák jönnek rajta fel.hirtelen az ellőttem lévő ajtó kicsapódik és egy szörnyű dolog van ott.a sikoly keveredve a kaszásal.elkezdek a lépcsőn futni a cipőm és az ellőttem lévő lányoké is véres.fent az ágyalt elbújok és aszt látom allúrol hogy elmegy mellettem.és hirtelen felébredek.ja és mikor kicsapódott az ajtó akor eset és villámlott!mit jelent ez?segítsetek ha tudtok
APÁCA - Hirtelen támadt gyengéd érzelmek; egy emlék átalakulása, átértékelése. Apácazárda: erős elhatározás.
A Halál, mint figura: változás, ami akaratod ellenére is bekövetkezik.
Az csak én miattam lehetett. Éjjel bementem hozzád egy kasszával és miután megéleztem ,elkezdtem hadonászni vele a fejed felett.
Bocs, de ha minden igaz ma is megyek hozzád és viszek egy helyesírási szótárt is magammal.
kasszás :DDDDD Jaaaj ez a legviccesebb kérdés, amit eddig olvastam :DDD
Amúgy szerintem előző életedben egy bentlakásos iskolában voltál diák és meggyilkoltak!! Vagy túl sok félelmetes filmet néztél!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!