Miért találkozok apámmal álmaimban? Infók és háttér lent.
Nem lehet könnyű ezt feldolgozni. Az életben begyűjtött sérelmeket is, álom során is próbálja feldolgozni maga módján a tudatunk. Én nem hinném, hogy valójában utál. Más lehet a háttérben, szerintem olyan, mintha szégyellné magát, vagy nem tartaná magát méltó apának és inkább elkerül.Talán magát utálja legjobban. Nappal próbáld meg objektíven átlátni a helyzetet. Tudatosítani magadban, hányadán állsz vele. Akkor az álmod is idővel átalakul majd.
Nekem anyám ivott és volt vele sok konfliktusom. Már nem él. Olyan napokon, mikor szeretettel gondolok rá és a szép emlékekre, akkor általában jó álmom van vele. Ha a rossz emlékeken rágódom vele kapcsolatban, akkor egyből rémálmaim vannak róla.
Tehát mindenképp hasznosabb a rosszat elengedni, próbálni túllépni, megbocsájtani. Nem terhelni feleslegesen a lelkünket.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!