Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miért nem sikerül?(Tudatos...

Imyamazaki kérdése:

Miért nem sikerül?(Tudatos Álmodás)

Figyelt kérdés
Na szóval az van, hogy elkezdtem foglalkozni ezzel a témával tegnap előtt és azóta már minden technikát megcsinaltam a nap folyamán (Reality CHECK,AVA stb.), és ma este gondoltam hátha jó lesz, háton feküdtem, ellazultam, mondtam magamba hogy ma este tudatos álmom lesz stb., kezdtek így néha néha megjelenni a fejembe fények azt hittem sikerül de mindig rajottem hogy álmodok és egyszerűen nem sikerült tudatosan álmodnom, tehát aki tudna segíteni ezzel kapcsolatban azt megköszönném!
2020. máj. 18. 06:58
 1/6 anonim ***** válasza:
83%
Minimum több hétnyi, napi szintű intenzív gyakorlás kell hozzá.
2020. máj. 18. 07:24
 2/6 anonim ***** válasza:
Ez nem fog csak ugy egy percbe kerülni. Ez kb 2 hónapig kell csinálni. A másik fontos dolog sose mondd azt hogy nem fog sikerülni.De tudatos álomban van egy rossz oldal.Az alvásparalizis. Ha érdekel az alvásparalizis nézz utána ebbe most nem szeretnék belemenni.De itt egy 17 perces videó hogy még többet meg tudj: https://www.youtube.com/watch?v=9l1sGSdz5ic
2020. máj. 18. 08:31
 3/6 anonim ***** válasza:

Igen, több hét, hónap gyakorlás kell hozzá, de volt akinek egy évbe telt. Mint ahogy írták, nem mond azt, hogy nem fog sikerülni. A kudarc ellenére is mond azt, hogy igenis sikerül fog.

És ehhez természetesen akaraterő és kitartás kell. Sok sikert és ne add fel!:)

2020. máj. 18. 23:47
 4/6 anonim válasza:

Ha nem olvasom el a kérdést sosem hittem volna el, hogy valakit direkt ez hajt. Én kb 15 éve tudatosan tudok álmodni, bármikor. 16-17 éves koromban kezdődött alvás paralízissel, nagyon kemény időszak volt. A baráti társaságom csak kétszer engedte hogy meséljek róla, aztán csak annyit mondtak, hogy inkább írjam meg egy forgatókönyv írónak és legyen belőle horror. :)

Szóval a paralízis nem játék és mese, de annyira rettegtem tőle, hogy teljesen összekuszáltam az alvás ciklusaimat és mindenképp irányítani akartam az alvásomat. 1-2 év alatt sikerült is. Persze nem érek rá ezzel foglalkozni, de ha úgy akarom akkor röhögve ébredek, mint valami vígjáték után. Sok mindent ki lehet ebből hozni, több trükköt is ismerek, de nekem sok ráment az életemből... bár ne foglalkoztam volna ezzel az egésszel.

Azt akarom csak mondani mindezzel, hogy ha elfogadsz egy tanácsot, ne bolygasd a természet rendjét. Ahogy fentebb írták, ha kialakul nálad egy paralízis, vagy egyéb más alváshoz kapcsolódó pszichés "sallang" talán vissza sem tudod fordítani és kínlódhatsz vele míg világ a világ. Jobb az életet csak úgy élni, normális kerékvágásban.

2020. máj. 18. 23:52
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Mert türelmetlen vagy
2020. máj. 28. 10:59
 6/6 Kispista István ***** válasza:
Amit 4/5 írt az sok mindennek ellentmond,de a lényeg nem ez.Első lépés,hogy emlékezz az álmaidra,jegyezd le őket és vezess ún. álomnaplót.Tudatosítsd,hogy emlékezni akarsz az álmaidra és emlékezni is fogsz rá,mint egy mantra lefekvéskor.Jegyezd le az álom tartalmát,érzéseit és színét,sőt az irányát is. Nekem ez az utóbbi volt nehéz.
2021. máj. 14. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!