Mért nem sikerül a tudatos álmodás?
Nekem se sikerül, próbáltam ezt a tudatos álmodást, és a kezes valóságtesztet is kipróbáltam. Be is jött, de alig bírtam koncentrálni és az álom hirtelen eltűnt.
De amúgy én azt nem értem ebbe a tudatos álmodásban, hogy benne vagy az álomban ahol irányítod magad. Akkor lényegében te határozod meg hogy mi történjen, vagy csak magadat lehet irányítani?
Nem nagyon hiszek ezekben a dolgokban, de ez érdekesnek tűnt.
nahh haver ... Nem egy bonyolult dolog, nem kell könyvet olvasnod se semmi csak figyelj. Megfogod magad , és estére jol kialszod magad hogy ne legyél fáradt, pl délután lefekszel kicsit szunyókálni xD Utána este lefekvés elött, vagy akár egész nap győszködöd magad hogy amikor lefekszem csak álmodni fogok és tudni fogom stb ... Persze mind ezt egy előre kitalált szituációban. Pl megnézed a Twightlight ot és mondjuk te vagy a srác belőle szuper képesség stb, és azon gondolkozol hogy hogy fogod megmenteni a csajt .... Este mikor befekszel az ágyba akkor is ezen gondolkozol mint állat és közben győszködöd magad hogy csak álom lesz.
NA és mikor sikerül elaludnod akkor mikor álmodsz szimplán csak rákell jönnöd hogy csak álmodsz. (Nálam pl kb 12-14 évesen sikerült relőször, a házamban egy vaddisznó futott felém és ha jol emlékszem átment rajtam és akkor rájöttem hogy kiráj álmodom ... Azóta avval szoktam szóürakozni hogy álmomban repülök xD ) De miután rájöttél hogy álmodsz sem könnyü ám irányítani hogy mit akarsz ... Gondolsz valamire és más történik stb. ÉS csak egy ideig tart, egy idő után elfelejted hogy tudod hogy álmodsz és elakarod mondani valakinek hogy te mit tudsz pl repülni stb ... nahh ott vége van. JA ÉS AMI FONTOS állísd be ébresztőre az órád hogy emlékezz rá, mert ha magadtol kelsz fel tuti nem fogsz... Nah kb ennyi :DDDD halál komoly amit írtam amugy, valami kérdés van Decastello Roland a nevem :)
Sztem Paul Tholey : Alkotó álom c könyvét olvassad el :)
am www.tudatos-alom.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!