Ha álmodtam valamit, de reggel egyáltalán nem volt eszembe, de megláttam azt a dologt tv-be amivel álmodtam és hirtelen teljesen eszembe jutott az egész álmom EZ TUDATOS ÁLMODÁS VOLT?
Mikor felkeltem egyáltalán nem tudtam/nem volt eszembe hogy álmodtam valamit de hirtelen megláttama discovery-n ezt [link]
És utána hirtelen minden beugrott... az hogy hol voltam kivel, mit csináltam, hogyan meg minden és most is tisztán emlékszek rá:DD Érdekes... A városi focipályán(ligetbe) voltam, ott volt egyik barátnőm aki ilyennel "segway" -al ment, én meg elkértem tőlte, rááltam és még arra is emlékszem hogy elindult aztán valahogy előre estem de megnyomtam egy gombot amivel bekapcsoltam a gyroskópot amivel már tudtam normálisan menni... Meg ugráltam vele szaltókat pattogtam meg mindenxddd:DD ugyanez volt csak annyi hogy akkora mint egy roller és roller kerekei is voltak, de így működött csak más kinézete volt. 2Napja olvastam erről a tudatos álmodásról, és elis mondtam a napom 2nap alatt mind 2este... Mikor ezt álmodtam nem mondtam el csak elaludtam... Ez akkor jelent valamit vagy csak...?:D
Köszi szépen.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!