Mit lehet tenni h reggel ne fájjon a szemem az egész napos gépezés után?
Figyelt kérdés
Nem birok felkelni mert nagyon fáradtak a szemeim, de valójában én már nem vagyok az és emiatt sokat alszok így este mégtovább vagyok ébren, de ettől mégjobban elfáradnak a szemeim és mégkésőbb kelek másnap. Hogy lehetne ezen segíteni?2012. júl. 3. 16:46
1/11 anonim válasza:
Ne tsepedj egész nap a gép előtt hanem időben feküdj le
2/11 anonim válasza:
Arra gondoltal mar hogy nem gepezel olyan sokat?
Hosszu tavon nagyon el fogja rontani a szemeidet,de gondolom tapasztalod amirol beszelek!
3/11 anonim válasza:
Dobd ki az ablakon a kib@szott gépet.
4/11 A kérdező kommentje:
Ilyen melegbe nem merek kimenni kintre.. Azis lehet h a klíma plusszba rátesz :/
2012. júl. 3. 18:48
5/11 anonim válasza:
Az h nem mész ki nem kéne h azt jelentse h egész nap a gép előtt rohadsz
6/11 A kérdező kommentje:
Nemtom mi mást csinálhatnék még? -.-
2012. júl. 3. 18:52
7/11 anonim válasza:
léteznek nagyon hasznos találmányok. példának okáért vegyük mondjuk a varázslatos...könyvet! olvass... és ezt úgy mondom hogy én egy nolife kocka vagyok már vagy 6 éve. bár nekem még sosem fájt a szemem a géptől és nem is romlott.
10/11 anonim válasza:
Én 10 éve ülök napi 16 órát a gép előtt(csak akkor nem megy amikor alszom) és még nem rossz a szemem.
A mai modern gépek már egyáltalán nem rontják a szemet! Megfelelő képfrissitési frenkvencia beállitásáról kell gondoskodni és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!