Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Mit lehet tenni h reggel ne...

Mit lehet tenni h reggel ne fájjon a szemem az egész napos gépezés után?

Figyelt kérdés
Nem birok felkelni mert nagyon fáradtak a szemeim, de valójában én már nem vagyok az és emiatt sokat alszok így este mégtovább vagyok ébren, de ettől mégjobban elfáradnak a szemeim és mégkésőbb kelek másnap. Hogy lehetne ezen segíteni?
2012. júl. 3. 16:46
1 2
 11/11 anonim válasza:
Jó igaz nem kell ennyit gépezni, de mi van ha pl. meg kell írnia valami beadandót, vagy csak a munkájához nélkülözhetetlen. Amúgy SZEMCSEPPEK! Nagyon hasznosak, szinte bárhol be lehet szerezni, kicsi,ezért nem foglal nagy helyet, de ha otthon vagy és van egy kis időd (ha fiú vagy akkor titokban) akkor rakj fel egy arcpakolást és UBORKA a szemre nagyon jó! Nekem ha néha egy házi dolgozat miatt előfordul az ilyesmi akkor ez nagyon szokott segíteni. :)
2013. febr. 10. 11:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!