Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Az utóbbi időben van egy...

Az utóbbi időben van egy ilyen visszatérő álmom, jelent valamit?

Figyelt kérdés
Több mint egy éve találkoztam valakivel, akit szerintem tudat alatt megbántottam. Azóta nem is láttam, hallani sem hallottam felőle. Az utóbbi 2 hétben már 3szor is azt álmodtam hogy alkoholista lett és miután reggel felkelek, mindig olyan érzésem van mintha én miattam lenne. Ennek lehet bármi valóságalapja? (Lehet hogy az alkohol csak azért szerepel benne, mert egy ivós buliban találkoztunk?

2020. máj. 13. 19:27
 1/2 anonim ***** válasza:
74%

Lehet csak azért szerepelt mert ivós buli után találkoztatok.

De ne álmodj/gondolj rá, ő bizonyára már el is felejtett téged 1 év alatt.

Ha meg meg van a száma, Fb-n ismerősök vagytok, hívd fel/írj rá ha nagyon nem tudsz lenyugodni (bár lehet furcsálja, és bizonyára nem fog a dolgairól beszélni veled)

2020. máj. 14. 09:51
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Általában abból lesz alkoholista, aki magányos. Lehet te is magányos vagy és most átéled az ő helyzetét, amit ő akkor.
2020. máj. 15. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!