Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Az utóbbi egy két hétben van...

Az utóbbi egy két hétben van egy furcsa visszatérő álmom. Jelent valamit? Nagyon émelyitő, visszataszító érzést kelt bennem.

Figyelt kérdés
Amire emlékszem, hogy van valami problèmám/betegségem valahogy próbàlják kezelni és akkor kitapintok egy tèpőzàr szerű , tüskésebb foltot a fülem mögötti részen a hajam alatt. Az érzés marad meg bennem legelevenebben, hogy màr rettegek amikor újra megtapintom azt a valamit. Ilyenkor egész napra.megmarad ez az érzés és azt a kis bigyót keresem ami álmomban ott volt. A rettegés nem is elég pontos kifejezés. Ugy érzem hánynom kell hogy ez egy veszélyes betegség és ki kell onnan tépnem. Nem vagyok hipohonder egyáltalán.
2013. nov. 24. 18:11
 1/3 Whitzerai ***** válasza:
Szerintem az idegenek beültettek egy agyi mikroszondát, hogy alkalomadtán a Te testedet felhasználva törjenek a föld uralmára. Mindenképp keress fel egy jó neurobiológust, aki a sebész kollegájával kimetszi ezt a kütyüt, és átadják az NSA-nek... HALADÉKTALANUL!!!
2013. nov. 24. 21:04
 2/3 anonim ***** válasza:
szerintem csak vmi ágyi poloska csípked hívj vmi írtót
2013. nov. 24. 21:40
 3/3 A kérdező kommentje:
HAHA. Nagy poénzsákok vagytok.
2013. nov. 24. 23:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!