Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit gondoltok erről, ti...

Mit gondoltok erről, ti láttok benne valamit? Engem már eléggé idegesítő ez a visszatérő álom. :-)

Figyelt kérdés

Igazából, nem hangozhat nagy dolognak, de engem felszokott kavarni. :D

Gyakori, hogy azt álmodom, hogy élünk ( családommal általában ) egy nagyon nagy házban, aminek van pár szobája, és! van legalább 10 fürdőszobája. :D

Legutóbbi álmom is ez volt, talán 1 hete. Volt legalább 10 fürdőszoba, én pedig menekültem. Egyik fürdőből nyílt a másik, volt, hogy a wc ablakból másztam ki egy másik fürdőszobába.

De nem csak lakhelyen szokott ilyen lenni. Féléve talán iskolás voltam, ott nagyon hosszú wc - sorok voltam, a fülkék mögött egy hatalmas fürdőszoba, mondanom sem kell, hogy kergettek, és több fürdőn menekültem keresztül. :) Kamaszkorom álmodom ilyeneket.

Ti mit gondoltok? :D Nektek is vannak hasonló álmaitok?

2015. jan. 17. 14:51
 1/3 A kérdező kommentje:

Jaj de szépen elírtam mindent! :D Akkor javítgatok, ha nem haragszotok. :)

- Engem már eléggé idegesít.

- EGYÜTT élünk

- voltak

- Kamaszkorom ÓTA

2015. jan. 17. 14:56
 2/3 anonim ***** válasza:

Talán lelki "nagytakarításra" lenne szükséged, de hajszoltság, félelem, stressz miatt erre nem tudsz sort keríteni.Tehát talán el kéne engedni ideje múlt, zavaró érzéseket, gondolatokat, stb.

Igen, amúgy nekem is van fürdőszobás álmom ami időnként visszatér.Általában az szokott lenni, hogy betévedek valami idegen mosdóba, vagy nagyobb közvécébe, ahol fülkék vannak egymás mellett.Az épület azon része kihaltnak tűnik, de érzem, hogy megbújik ott valaki, valami és veszélyes rám.A legparább az, amikor az ilyen fürdőszobából próbálok kijutni, de be van az ajtó falazva, vagy csomó ajtó jön egymás után, aztán ugyan oda érek vissza.De volt már olyan is, hogy akasztott embert, vagy véres kést találtam az idegen mosdóban.

Szóval nem vagy ezzel egyedül, ha ez megnyugtat..

2015. jan. 17. 17:36
 3/3 anonim válasza:
Nekem az a visszatérő álmom, hogy kerget egy óriás méh, de van olyan is volt, hogy Írtunk egy dolgozatot természetismeretből és ennek a dolgozatnak a kiosztása előtti estén azt álmodtam,hogy 3-ast kaptam és a valóságban is 3-ast kaptam.
2015. jan. 30. 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!