Visszatérő álom. Jelent valamit?
Figyelt kérdés
Előfordult már, hogy álmodtam valamit, és az álom folytatódott.(először decemberben álmodtam, és a napokban folytatódott az álom) Az álomban pedig, mintha évek teltek volna el.
Valamint szinte minden álmomban hatalmas lovak szerepelnek. Imádom a lovakat.Ők az életem. Csak furcsa, hogy ilyen lehetetlenül nagy lovakkal álmodok mindíg.
Jelentenek ezek valamit?
2012. febr. 23. 20:17
1/3 anonim válasza:
Hát ha szereted a pacikat, akkor örülj neki :) Folytatásos álmaim nekem is szoktak lenni, szerintem semmi jelentősége. Főleg, hogy semmi furcsaság nincsen az álmodban, hiszen nyilván sokat foglalkozol a lovas témával, egyszerűen ez foglalkoztat a legjobban, ez jelenik meg álmodban is.
2/3 Manesz válasza:
Én meg álmomban is forráskódokat írogatok, úgyhogy töknyolc...
3/3 anonim válasza:
Kár hogy az álmodban megírt kódokat nem tudod menteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!