Ez mit jelenthet?
Tegnap lett volna apum születésnapja, de 3 éve már meghalt. Anyummal nagyon nem volt jó kapcsoltuk akkoriban.
Nem szoktam apuval álmodni, csak nagyon ritkán.
Most azt álmodtam hogy a családiházunkban ültünk az asztalnál, beszélgettem apuval, nem tudom mirol, és jött anyukám testvére, hogy anyu összeesett. Ekkor én szaladtam hozzá, a szomszéd előtt feküdt, volt korulotte pár ember, próbálták ujra éleszteni de nem sikerült. Valahogy a szomszed elől is belattam a hazunkba és apu még mindig ott ult az asztalnál mint mikor beszélgettünk. Csodálkoztam hogy miert nem jön oda anyámhoz. Én oda mentem és kértem hogy nehagyjon itt de akkor már hiába, nagyon sírtam, és azt mondtam hogy már csak apu maradt nekem, de utána azt mondtam hogy ez nem igaz, hisz már évek óta halott, de mégis miért ül az asztalnál még mindig?!
Ekkor felébredtem, sirtam meg egy ideig aztan visszaaludtam
Elnezest, hosszu lett, de nagyon megrazott ez az egesz most :(
Ha jól veszem le jóban voltatok apuddal és sokat gondolsz rá, főleg így a születésnapja környékén.
Felteszem elég mély nyomokat hagyott benned a halála és mivel sokat gondolsz rá ezért álmodsz ilyet.
Én nagyon ritkán álmodok (évente 2-3 alkalommal) és ezek szinte mindig azért vannak mert valaminek nagy hatása van éppen az életemre, vagy valamire nagyon sokat gondolok és ezért az agyam ilyen álmokat kreál.
Viszont az egy tök jó dolog hogy észrevetted hogy álmodsz és fölébresztetted magad mert ha ez máskor is sikerül akkor félbeszakíthatod a nem kívánatos álmokat vagy éppen megváltoztathatod benne a történéseket :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!