Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent termeszekről...

Mit jelent termeszekről (rovarokról) álmodni?

Figyelt kérdés

A saját kertemben vette észre egy termeszvárat, ami tele volt kisebb-nagyobb termeszekkel. Nagyon jól éreztem magam közben, boldog voltam, hogy én vagyok az egyetlen magyar akinek megélnek a kertjében, de aztán eszembe jutott, hogy ez csak egy álom és felébredtem.

(Mindenhol azt írják,hogy rovarokról álmodni rosszat jelent, dehát jó érzéseim voltak közben.)

2020. ápr. 9. 21:34
 1/1 anonim ***** válasza:
81%

Az álmokban megjelenő képek, tárgyak stb. mind szimbolikusok - a tudatalattid tiszta, kontroll nélküli kivetülése. Nem a termeszvár volt a lényeg - hanem ahogy nagyon jól le is írtad azok az érzetek amiket kifejez, ami érzel közben, a miértek.

Jelen esetben az, hogy másnak nincs, neked van és büszke vagy rá. Ez arra utalhat, hogy vagy erős benned a kötődési vágy (szeretnél kötődni valamihez/valakihez) és félsz tudat alatt attól hogy ezt elveszik tőled.

2020. ápr. 9. 23:38

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!