Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet ez a két,...

Mit jelenthet ez a két, egymáshoz függő álom?

Figyelt kérdés

Tegnap gyönyörű álmom volt: elkezdtem egy fiúval beszélgetni, gyorsan alakult a dolog, és az álom végén már boldogan jártunk. Arra emlékszem, hogy imádott velem beszélgetni és nagyon sok érdeklődést mutatott irántam, hercegnőként éreztem magam :D

Ma meg azt álmodtam, hogy ismét a fiúval jártam, de valahogy alacsonyabbnak tűnt (merthogy az előző álmomban jóval magasabb volt nálam.)

Hosszú, felőlem kicsit felesleges csók után mintha zsugorodott volna, hirtelen sírós hétéves alakját öltötte magára.

Ez nekem már nem kellett és faképnél hagytam O___O

Sírt és bömbölt utánam, de gyorsan eliszkoltam onnan.

Mit jelenthet ez a két álom és miért függenek így egymáshoz?

2020. ápr. 5. 14:28
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Szerelemről álmodni azt jelenti, hogy vágysz a valós szerelemre. A csók szintén erős vágyat jelez.

A zsugorodás elég különös álomkép. Olyan pedig előfordul, hogy két álom között kapcsolat van: valószínűleg azért, mert az első rész után felébredtél, és csak másnap folytatódott.

2020. ápr. 6. 21:30
 2/2 Toboz111 ***** válasza:
100%

Valôszínűleg téged és a kapcsolataidat jelképezi. Egy kapcsolat kezdetét és a végét.

Jelenleg az érzelmeidet, gondolataidat nem tudod megfelelően kezelni, ideje lenne lassítani, hosszú távon is elgondolkodni az életedről es az előző kapcsolato/ai/dról... Jó az irány?

2020. ápr. 15. 09:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!