Tudatos álmon belül hogy tudok irányítani?
Mikor először váltott az agyam normál álom közben tudatosra, iszonyú nehéz volt bármit is kezdeni a helyzettel. Előtte sokszor volt afféle féltudatos álmom persze, de akkor először volt az enyém a teljes kontroll és nagyon nehézkesen indult be a dolog. Nem volt körülöttem semmilyen környezet, próbáltam elképzelni valamit, de percekbe telt, mire egyáltalán egy mező megjelent. Valamiért a járás is nehéz volt, mintha külön kellett volna koncentrálnom az álombeli élem összes végtagjára, hogy normálisan tudjon lépkedni :D Amikor pedig nagy nehezen sikerült odaképzelnem egy várszerű helyet és találkoztam ott valakivel, akkor tapasztaltam, hogy ő magától nem csinál vagy mond semmit, azaz az "NPC" karaktereket is nekem kéne irányítanom. Na, ez akkor túl soknak bizonyult és inkább felébredtem :D
Később sokkal könnyebbé vált. Sok gyakorlás, és az agy is egyre inkább megszokja a dolgot, egyre kevésbé megerőltető a dolog. Szóval attól, hogy az első pár alkalom nem sikerélmény, nem kell elkedvtelenedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!