Tudatos álom?! Hogyan?
Szóval régebben voltak olyan álmaim,hogy miközben pl meneküldtem,rájöttem,hogy ez csak egy álom,és pl próbáltam anyumnak mondani,hogy anyu ne félj,csak álmodok,nem esik bántódásod.Vagy álmomban piros volt az ajtónk,és akkor jöttem rá,hogy ez tuti nem álom...bementem és mindenki nagyobb volt nálam,meg gonoszak voltak,én meg kiröhögtem őket,hogy jézusom milyen hülyeséget álmodok :DDD
Szóval olvastam,hogy lehet tudatosan álmodni,szeretném ezt még megélni....nem régóta írok álomnaplót,de nem igazán segít...:/
egyszer olvastam erről, de szerintem az álmokat nem nagyon lehet irányítani. Tudod, akkor azok a dolgok jönnek elő, amik a tudatalattidban vannak.
Esetleg rákereshetsz a neten, de nem hiszem hogy lehetne tudatosan irányítani őket.
Viszont ha találtál működő megoldást rá, kérlek írd meg:D
hűűű, hogy én miket tudnék álmodni:D:D:D
Szia,
anno olvastam errol egy konyvet!Lehetseges iranyitani az almaid... Gyakorolnod kell ezt:
Amikor ebren vagy, ha valami furcsabb, szokatlanabb dolog tortenik veled, kerdezzd meg magadtol, hogy ebren vagyok vagy almodok? Es utana gondold vegig hogy az elozo 5percben mik tortentek veled... Ha ezt gyakorlod, es eljutsz oda, hogy mar automatikusan csinalod, akkor egyre tobbszor fogsz almodban rajonni hogy almodsz... Es erdemes reggel ROGTON felebredes utan leirni az almod, ez is segit!Udv
Akkor ide is:
Szepes Mária - Az álom mágiája
A kérdésedre itt a válasz.
Namaste
Köszönöm a válaszokat :)
Amúgy már keresgéltem a googleban is,sok mindent találtam.
Meg amióta írom az álomnaplót emlékszek az álmaimra,csak annyira rossz,hogy nem tudatos álom viszont olyan,hogy egyszer utazok egy kocsiban,aztán hirtelen otthon vagyok,és meglepődök,hogy hogy kerültem oda,de minden folytatódik rendesen.:/
Nekem volt tudatos álmom, megjegyzem nem olvastam róla semmit, tök véletlen jött össze. :D Nem is sűrűn van. :)
Ráébredek, hogy álmodok, és valahogy átveszem az irányítást, teremtek dolgokat, de gyenge a "kép" minősége ilyenkor és hamar fel tudok ebből ébredni.
www.tudaos-alom.hu
Én még csak most kezdtem csinálni(2 hete). De teljességében létezik a tudatos álmodás, és 100°% ig elsajátítható türelemmel és kitartással-legalábbis ezt olvasom mindenhol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!