Mi történhetett? Ez tudatos álmodás volt, vagy csak egy nagyon furcsa, valósnak tűnő álom?
Sziasztok.
Az utóbbi pár napban elkezdtem komolyabban foglalkozni a tudatos álmokkal, gyakoroltam is rendszeresen, amikor csak tehettem. Most pedig történt valami, amit egyszerűen nem tudok hova tenni.
Éjszaka volt, és álmodtam valamit. Az álom közben eszembe jutott a tudatos álmodás, de csak így, semmi egyéb. Utána pedig olyan volt, mintha egy másik álomba kerülnék, nagyon furcsa érzéssel járt. Majd egy pillanatra felébredtem... Azt hiszem. Innentől nem tudom biztosra, az egész nagyon különös volt és új, ilyen még sosem történt velem. Azt gondoltam, most nem kelhetek fel, mert ez egy jó lehetőség a gyakorlásra, úgyhogy nem mozdultam inkább. Lehunytam a szemem, és el is aludtam. Ekkor valami új álmot láttam, nem emlékszem, mit, csak arra, hogy nagyon ijesztő volt. Csak pár mp-ig láttam, felébredtem, mert fel akartam ébredni. Viszont miután felébredtem, nem tudtam mozdulni. Pár pillanat alatt újra elaludtam. Megismétlődött az előző helyzet, csak az álom volt új, de szintén ijesztő. Amikor a 3. álmot láttam, akkor már nagyon féltem, és annyira valós volt... Egy öregasszony a halott lánya nevét suttogta a hátam mögött, és éreztem, hogy rosszat akar. Akarattal felébresztettem magam, és küzdöttem, hogy meg tudjak mozdulni, és nagy nehezn sikerült is. Olyan volt, mintha a testem lebénult volna egy időre, és ki kellett szakadnom a mozdulatlanságból. Utána pár másodpercig nem mertem elaludni. Majd hagytam magam ellazulni, és fel sem keltem reggelig.
Nem is vagyok biztos abban, hogy nem álmodtam az egészet. Bár éreztem magam körül a takarót, hogy nem tudok mozdulni, mindent... De az egész annyira furcsa volt és ijesztő. :S Szerintetek mi történhetett? Tudatos álom, sima álom, vagyvalami más volt?
Köszi előre is. 15L.
Nem lehet hogy alvásparalízis? :)
Bár csak tipp,énis nem rég kezdtem utánaolvasni =)
Nekem még ilyenem nem volt,kiváncsi lennék milyen érzés az alvásparalízis..
17/F
újra első,látom már nem kell leirnom :P
így visszagondolva persze hogy jobb,de sose éltem ilyent át igy nehéz is elmagyarázni..
Akik meg jönnek a googléval,sokszor nekem is hidegrázásom van,de csak segíteni akart ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!