Tudatos Álom, Hogyan kell?
Ma kezdtem el érdeklődni a tudatos álomról, és akik ezeket már átélték mondják el hogy, hogyan csinálták meg, úgy értem hogy éberek voltak vagy csak este vissza gondoltak mit csináltak a mai napban
(Rendes hozzászólásokat thx.)
ez nagyon nehéz, én megpróbáltam, de nem sikerült
az egyik legfontosabb dolog, hogy gyakorold először is, hogy meg tudd különböztetni mikor álmodol és mikor vagy ébren
először mindig gondold végig a nap különböző szakaszaiban, hogy álmodol-e? ezzel kell először is tudatosítani, ezzel segíted a két állapot közötti megkülönböztetést és a tudatod kiterjesztését az álombéli agyi állapotodra
hát ha sokszor álmodsz előbb utóbb valahogy az elmédben felcsillan az hogy ez nem igaz vagy vmi és ilyenkor éber leszel de az álmod megy tovább
neke már sikerült:P
Itt egy link, olvasd el a hozzászólásokat is, sok a hasznos infó. :)
Próbálkoztam én is sokszor, de annyi megy nekem, (mindig is ment általam ismeretlen okból), hogy rossz álomból fel tudom magam kelteni. (nagyon hasznos dolog) :)
Isten igazából nem tudom,hogy akkor az én álmaim vajon mindig tudatosak voltak,ha..?:
-Folyamatosan tudtam,hogy álmodok
-Tisztában voltam vele,hogy hol fekszek
-Tisztában voltam vele,hogy ki vagyok pontosan
..de a szereplőket sosem tudtam irányítani.Miért?:O
Ez talán az agykontroll témakörbe jobban illő kérdés lett volna, legalábbis szerintem. Én azóta tudok tudatosan álmodni, mióta elvégeztem egy agykontroll tanfolyamot - igaz, hogy ott konkrétan ezt nem tanították meg, de rájöttem magamtól. (Tudatos álom alatt most azt értem, hogy el tudom dönteni, miről szóljon az álmom, még mielőtt elaludnék.)
Azt a részét, hogy irányítsd az álmodat, gyakorlással el tudod sajátítani, csak fontos hozzá elérned, hogy tudd, álmodsz. Onnan már könnyű lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!