Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Most mi a fene van? :O

Most mi a fene van? :O

Figyelt kérdés

21 éves fiu vagyok van egy nálam pár évvel fiatalabb barátnőm, együtt lakunk meg az anyjával meg a nevelőapjával, aztán elkezdtem dolgozni egy cégnél, egy 35 év körüli férfi munkatárs mellé osztottak be, együtt kell dolgozunk, sajnos már az első munkanapomon tönkretettem a laptopját :( de nem akadt ki, azt mondta hogy már rég úgyis vennie kellett volna egy másikat, persze mondtam neki hogy kifizetem, de nem hagyta, abba belement hogy a felét kifizessem.. aztán pár napra rá azt álmodtam hogy álmomban megcsókoltam a száját :O De miért?! Következő napokon folyton ezen kattogott az agyam, amikor én sose gondoltam ilyen dolgokra, aztán volt pár álmom amiben szintén azt álmodtam hogy megcsókoltam a száját.. már eléggé kényelmetlenül érezem magam munka közbe és néha arra gondolok hogy munka közbe is megcsókolnám a száját.. :O Nem tudom miért vannak ilyen gondolataim felé.. róla annyit kell tudni hogy exbarátnője elég szar módon átverte, kiderült hogy a közös gyereküknek nem is ő az apja, aztán meg fél éve a nő összejött egyik munkatársával.. szóval ezeket nehezen viseli, bár munka közbe nem szokott erről beszélni, de gondolom nagyon nehéz lehet most neki

Ezek után mondjam el neki hogy milyen gondolataim vannak felé vagy mikor fognak elmúlni ezek az álmok?!

2019. aug. 4. 11:55
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
A jóleső csók szimbolikája szerint a harmónia,együttérzés,empátia,barátságosság,megértés és bizalom verbális kifejezése...mielőtt teljesen beleélnéd magad,hogy az identitásod homogénné változott inkább tisztázd magadban ezeket az érzelmeket és koncentrálj a kifejezésükre..
2019. aug. 4. 13:08
 2/3 anonim ***** válasza:
Az van hogy biszex vagy. Vagy éppen most kezdesz heteróból homoszexuálissá válni. Ez egy valós dolog. A szakkifejezését nem ismerem de rengeteg férfi érintett ebben hogy heteróból homoszexuálissá vált... Ezek az álmok azért jönnek létre mert vonzódsz hozzá.
2019. aug. 5. 08:54
 3/3 anonim ***** válasza:
Néha előfordulnak furcsa álmok, ha elkezdesz rajta kattogni, természetes, hogy amíg enynire foglalkoztat, addig álmodban is többször ismétlődik.Ne foglalkozz vele és elmúlik.
2019. aug. 5. 14:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!