Álom oltás valamire vagy mi a fene?
Figyelt kérdés
Rezin voltam az egyik dombnál valami kislány ott volt egyedül oda vittem a közeli templomhoz B0EMENTEM VELE (én aki templomba be nem teszi a lábát.)ott volt pár ismerős arc aztán hirtelen a kislány arca vámpír szerű lett jött pár vámpír hirtelen. mindenki befogta kérdeztem ha most felvenném az arcukat mi lenne ( az arcuk ilyen szürkés kékes volt) mondta egyik ismerős ne tedd.aztán oda jött hozzám az egyik azt mondta forduljak meg azt beletolt valami injekciót hátulról a térdem alá kb.hirtelen hazakerültem. erkélyre kimentem látom volt osztálytársaim ott vannak kiabálták fel hogy mennyek le hirtelen megjelent egész osztály amikor lementem és mentünk a rendőrségre mert valami pendrive helyét akarták kiszedni belőlünk.és akkor most jön az érdekes rész.felkeltem mondom megnézem a lábam...na mi van ott..egy kicseszett injekció utáni fekete folt.2016. jan. 5. 11:15
2/3 anonim válasza:
alvás kökzben megcsíphetett valami, ilyenkor az emberi agy van, amikor nem ébred fel a külső környezeti hatásra, hanem beleszövi az álomba.
nekem volt, hogy a fejemen volt a takaró és azt álmodtam, hogy vízbe fulladok, felriadásnál jöttem rá, hogy takarótól volt..
3/3 anonim válasza:
Minden bizonnyal elraboltak a lumbulábiak (Alakváltó földönkívüliek) és oltáskárosultat csináltak belőled
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!