Válságban a családunk - ez az álom utalhat valamire?
Apám kb. húsz éve csalja anyukámat egy nővel,idáig már nem egyszer kiderült.Nekünk soha nem mondta el anya,bár én tudtam egy ismerősömtől hogy volt már ilyen eset.Anyukám mindig megbocsátott,mikor kisebbek voltunk talán miattunk is,meg idősek is voltak mindig a családban,őket is ápolnia kellett stb...nem hiányzott akkor egy ilyen cirkusz,plusz anya is beteg évek óta.Most apám újra megtette.De ezt már mi megtudtuk.
Anyukámat már régóta kérem hogy hagyja el mert ő sokkal jobbat érdemel,és mostmár apámat is küldeném,meg is mondtam neki hogy húzzon el.Anyukám még nem tudja mi legyen....Most azt álmodta,hogy én tartok rá egy kutyát,mintha uszítanám a támadásra,aztán mikor megtámadná őt mindig visszahúzom,és ő rémült.
Eléggé kivagyok már,aki tud segíteni,ért ehhez valamelyest,nagyon megköszönném!
Az álma jelentésével kapcsolatban én is erre a két dologra gondolok. És ez a legnagyobb baj!Mivel úgy érzem,hol az egyik érzés erősödik benne,hol a másik.
Azt érzem,NEKEM kell kezembe vennem az ügyet.Választás elé kell kényszerítenem anyát:vagy én vagy apám.
Engem választana,tudom,és bízom abban hogy az idő engem igazol majd,és nem teszem ezzel tönkre anyut.
Értem,mit gondolhatsz kívülállóként,és én is úgy érzem igazad van.Ezért kérem ki a véleményeteket,hogy megerősítsetek,jól döntök-e. Mert magamra maradtam,igenis eljött az idő és nekem kell erősnek-okosnak lenni,mert anya úgymond "nem beszámítható".
köszönöm a válaszod!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!