Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Ez mi a fene? Soha sem tapaszt...

Ez mi a fene? Soha sem tapasztaltam meg ilyet.

Figyelt kérdés
Szoval eltemben eloszor eltem azt at, hogy ugy almodok, hogy tudom, hogy almodok. Marmint kepes voltam az almomat, olyan szinten iranyitani, mint a rendes eletemet de kozben tudtam, hogy alszom, teljesen tudatomnal voltam.. Sot az alombeli ingerek is sokkal valosaghubbek voltak.. (Nem szivtam semmit) Valaki tudja mi ez, miert alakul ki, kiknel fordul ez elo, es milyen gyakori,az elofordulasa?
2016. márc. 11. 19:00
 1/7 J Lukenem ***** válasza:
100%
ez létező és tanulható teljes mértékben. evek ota almodok, egyszer sikerült rájönnöm közben. :D majdnem irigy vagyok rád. a jelenség neve: tudatos álmodás
2016. márc. 11. 19:11
 2/7 A kérdező kommentje:
Koszonom a gyors valaszt:).. Ez miert fordul elo?
2016. márc. 11. 19:21
 3/7 anonim válasza:

Hello, ilyen mar nekem is volt...

Az ugy volt, hogy ejjel valamire felebrettem, de nem teljesen, csak felig-nem tudom jobban elmondani☺

2016. márc. 11. 21:14
 4/7 anonim ***** válasza:

Átéltél egy tudatos álmot.

Ez egy tudomány, ez egy művészet.

Sokan művelik, kevesen tanítják. A netről az alapokat el lehet sajátítani. De a tapasztalat 100x többet ér mint bármi amit összeolvas az ember.

Akkor vagy haladó szinten ha meg tudod nézni a tenyeredet és lábadat. Hajrá!

senki hivatalosan elismert szakértő nem tudja miért fordul elő.

Persze a nem hivatalosok között vannak akik tudják, de az ő véleményüket nem nagyon hallani.

2016. márc. 11. 22:03
 5/7 anonim ***** válasza:
Én 43 éves vagyok,de vagy 20 éve tudom az álmaimban,hogy igazából álmodom.A tippem az az,hogy azóta jobban kontrollálom magam az életben is,azért van.
2016. márc. 13. 20:52
 6/7 anonim válasza:
Valamilyen szinten velem is előfordul, de inkább akkor ha kellemetlen történik álmomban, olyankor tudatosul bennem, hogy ez nem a valóság és fel tudom ébreszteni magam. Örülnék ha nem csak ilyen álombeli "vészhelyzeteknél" tudatosulna, hanem normális álmoknál is, mert azokat jó lenne irányítani, a rémálmok befolyásolásának nem látom értelmét, azoknál egyszerűbb felébresztenem magam :)
2016. márc. 25. 13:14
 7/7 anonim ***** válasza:
Ez jó! Bátyámnak is megy valamennyire, mondjuk ő többször álmodta a dolgot és utána jött rá, hogy ő álmodik. Nekem ilyen nem sikerült még csak annyi, hogy rágondoltam valamire amivel álmodni akartam és sikerült, de azóta az se.
2016. márc. 31. 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!