Ez meg mi a fene volt? Hogy hívják ezt a jelenséget?
Szóval azt hittem, hogy ébren vagyok, és olyan hangokat hallottam, mintha valaki mászkálna a szobámban, és a dvd lejátszó lemezmeghajtóját(vagy mi a neve annak a szotyadéknak) nyitogatja, én meg mintha rászóltam volna, hogy csendben legyen, erre hallom, hogy közelről beleböfög a fülembe. Próbálok kiabálni, de nem jön ki hang a torkomon, közben érzem, hogy az a valami ki akar ráncigálni az ágyból. A végén úgy éreztem, hogy sikerült bebújnom a takaróm alá, és erősen kapaszkodom belé, és az az izé próbálja rólam lehúzni, én meg ismételten kiabálnék, de nem megy. Aztán hirtelen felébredtem, a takaróm meg alattam volt.
Nekem először az alvási paralízis jutott az eszembe, de akkor látnom is kellett volna valamit, nem? Mert én semmit sem láttam, csak feketeséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!