Képesek az agyhullámok interferálni a mobiltelefon mikrohullámú sugárzásával? Hogy hívják a jelenséget és mi erre a magyarázat?
2014-ben a tudatom teljesen elrugaszkodott a valóság talajától. Kezdetben nagyon élveztem a dolgot, azt éreztem bármire képes vagyok. Nagyjából mintha egy szuperhős film kelne életre. Hihetetlen megtapasztalás volt. A dolog végül pszichózisba torkollott. Ekkoriban volt pár általam természetfelettinek titulált megtapasztalásom. Az egyik leginkább kézzel fogható ezek közül az volt hogy felfokozott érzelmi állapotokban (erős düh, kicsattanó öröm) megszakadt a GSM vonal köztem és a másik fél között. A telefon egyszerűen elejette a jelet. Beszélgetés kellős közepén.
Egy esetre tisztán emlékszek amikor erősen nevettem majd ránézek a teló kijelzőjére és a kapcsolat megszakadt. Többször is előfordult, és ezzel kapcsolatban biztos vagyok hogy nem az érzékek csalódása volt. Miután felépültem soha nem történt ilyen, pedig a telefon maradt ugyanaz, egy galaxy s4.
Közös barátunk - a Gúgli - választ ad az agyhullámok frekvenciájára,
Aztán, ha belegondolsz, a koponya erősen árnyékoló valami.
Összevetve a kettőt, amíg kell telefon, hogy halljad a másik felet, addíg kicsi, gyakorlatilag nulla az esély.
Az agyban folyik áram, azaz keletkezik elektromágneses tér is. Azonban ezek pár 10Hz-es, kis energiájú jelek. Ráadásul ez is le van árnyékolva.
Ezzel szemben a mobil GSM GHz-es, nagyobb teljesítményű jeleket használ. Ezt az agyad nem zavarhatja, már csak a teljesen más frekvenciasáv miatt is. A frekvencia-osztott rendszerekben jóval kisebb difivel sem zavarják egymást a sávok, tehát a válasz egy biztos nem.
Nem lehetséges hogy "tudtad"irányítani az Elektromágneses mezőt?
Egy kis részét gondok itt:telefon,rádió,tv
Mindent.
Mert minden egy energiából fakad.
Köszönöm a sok választ, erre nem is számítottam!
"Összevetve a kettőt, amíg kell telefon, hogy halljad a másik felet, addíg kicsi, gyakorlatilag nulla az esély."
Ezt kifejtenéd kérlek? Azért érdekel mert néha olyan benyomásom volt hogy már-már telefonra sincs szükségem hogy érzékeljem a másik jelenlétét. Nem egy mindennapi érzés, elhiszem hogy nehéz hitelt adni neki.
"Nem lehetséges hogy "tudtad"irányítani az Elektromágneses mezőt?
Egy kis részét gondok itt:telefon,rádió,tv"
Hmm..ez elég félelmetes de elképzelhető. Persze legtöbbször nem készakarva. Egy másik konkrét példa. Ülök a villamoson, és hallgattam egy nagyon absztrakt dub/dubstep számot, amitől teljesen megijedtem annyira eggyé váltam/azonosultam a baljós zenével. Meg kell hagyni elég jó, hangkizárós fülessel hallgattam. A félelem érzet csúcspontján az egész villamoskocsiba besercegett a hagyományos izzó egy pár másodpercre. (A negatív flash ami ekkor végigfutott az agyamon az volt hogy beszippant egy fekete lyuk) Amikor az agyam azt a konzekcenciát vonta le hogy a félelmem és a sercegés között valós kapcsolat van gondolhatjátok halálra rémültem. Megfagyott a testem a pillanatra, ami tovább erősítette a dolgot. Aztán ahogy kiűztem a tudatomból ezt a gondolatot, és kivettem a fülest a dolog abbamaradt.
Voltak más, ennél jóval durvább észleléseim is, de azok annyira szürreálisak hogy még magam sem hiszem el. A fenti történéseknél viszont úgy érzem többnyire voltam annyira saját tudatomnál hogy a dolgot "valósnak" ítéljem meg.
"Lehet hogy irànyítottad az elektromàgneses mezőt..."
Nézz utàna az Elektrokinézisnek
Lehet hogy annyira hatàssal vagy dolgokra hogy még az érzelmeid is befolyásoljàk ami körülötted történik.(Nagyon az elején vagy a dolgoknak és ha fejleszted ezt pl:meditàlsz,koncentràlsz... Akkor màr csak az akaratoddal fogod tudni hasznàlni ezt a képességet)
Ha lenne kérdésed priv-ben irj,amit tudok azt elmondhatom.
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!