Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Hétfőn érettségizek, van...

Hétfőn érettségizek, van olyan "technika" amivel magamhoz tudom vonzani a számomra jó tételt?

Figyelt kérdés
2010. jún. 19. 14:44
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
Nah, sikerült jó tételt kihúzni?
2010. jún. 22. 13:50
 42/45 A kérdező kommentje:
5 lett :))))))))
2010. jún. 23. 13:49
 43/45 anonim ***** válasza:
gratulálok:) ilyenkor mindig a megérzésedre hallgass!
2010. jún. 28. 09:49
 44/45 anonim ***** válasza:
43%
én sem olvastam végig, mert cs a 3. oldalig bírtam..nem hiszem el h 3 oldalon keresztül egyetlenegy értelmes ember sincs, aki felfogná kérdést, v legalább az első oldal feléig elolvasná a válaszaidat h nem arra vagy kiváncsi h h tanulj, biztos nem tanultál, meg h a többieknek hányasra sikerült az érettségi...-.- am párral előttem írták, h az univerzum nem érti a nemet, ez is igaz, ezért is van sokszor h pont azt húzzák sokan amit nagyon nem akarnak..illetve cs arra a tételre gondolj amit sztnél, hidd is el, h azt húzod és képzeld magad elé h abból vizsgázol és h jól sikerült:)
2011. máj. 31. 08:55
 45/45 anonim ***** válasza:
Tanulás. Akár éjjel is, amíg el nem alszol, a tanulás legyen az esti meséd. :-)
2011. nov. 19. 14:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!