Hétfőn érettségizek, van olyan "technika" amivel magamhoz tudom vonzani a számomra jó tételt?
Kedves kérdező!
Én tavaly érettségiztem, tudom mennyi stresszel jár, nagyon izgultam anno és bármit megadtam volna azért, hogy a nekem legmegfelelőbb tételt kapjam. Átérzem helyzeted és egyetértek veled. Határontúli vagyok, ezért nem tudom miből érettségizel hétfőn, de bármiből is nagyon sok sikert.
Kellemes időtöltést és szép hétvégét. Majd ird meg hétfőn, hogy hogy ment. Érdekel.
Látom folyik a vita.
Elmesélem az én sztorimat, bár ez nem érettségi, hanem egy vizsga volt.
Megtanultam majdnem az összes tételt, és pont azt húztam, amit nem akartam, mielőtt kihúztam volna, folyamatosan mondtam, hogy csak "AZT" ne, és beletrafáltam... Nem tudtam semmit, de érdekes módon nem húzattak velem póttételt, pedig meg sem mukkantam. Jött a következő, úgy voltam vele, hogy lesz, ami lesz, már úgyis mindegy, buktam. Erre kihúztam azt, amit a legjobban szerettem volna, és 100%-os lett. Jött a többi, abból félig-meddig jókat húztam, és mondták a tanárok, hogy betudják az elsőt az idegességemnek. :D Mindenből 5-ös lettem, kivéve azt a fránya kereskedelmit. Amit ezzel akarok mondani, hogy aki megtanul szinte mindent, de idegeskedik, meg állandóan azt hajtogatja, amit nem kellene, tuti azt húzza.
Aki meg nem tanul semmit (egyik osztálytársam, az osztály legszerencsétlenebbje, aki miatt mindig szívtunk), az mindenből a legjobbat húzta (egyet tanult meg majdnem mindből, és kifogta).
Szóval ilyen az élet... :( :)
Én jövőhéten érettségizem, nem tudok mindent, irodalomból 3 nem megy, de nem merek belegondolni, hogy azt húzom, szóval tuti, hogy legalább azt benyakalom. Egyből átmenjek már legalább. :D
Te mikor mész? Mit szeretnél húzni? :D
Irodalom előrehozott és nagyon szeretném Petőfit, Aranyt, Vörösmartyt.Jó lenne vmelyik:)) imádom őket! tehát úgyis tanultam h sok infót tudok róluk, sokat tudok róluk beszélni:)
Barátom is egyetemre jár, neki olyan mázlija volt szóbelinél,hogy megtanulta az utolsó 2 tételt és az utolsót húzta:D na mondom, ehhez szerencse kell :P
Akkor sok sikert, hogy azt húzd! :D
Én Petőfit, Aranyt, Adyt, Koszolályit, Babitsot, Sütő Andrást vagy Mikzáth-ot akarom húzni. :D
Nyelvtanból a Nyelv mint jelrendszert vagy a kommunikációt. :D
Töriből jó lenne Az ipari forradalmat, Tatárjárást, Az athéni demokráciát vagy a Szent Istvánt húzni. :D
Németből az önéletrajzot akarom. :D
Bioszból mindegy, mert semmit nem tudok. xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!