Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Hétfőn érettségizek, van...

Hétfőn érettségizek, van olyan "technika" amivel magamhoz tudom vonzani a számomra jó tételt?

Figyelt kérdés
2010. jún. 19. 14:44
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
Mindenképpen tanulj meg legalább 10 mondatot minden témából, hogy tudj v.mit mondani. Emeld ki minden tételből a legfontosabb, legvelőseb mondatokat - csak a lényeget. Az a lényeg, hogy bízz magadban, és készülj!
2010. jún. 19. 17:31
 32/45 anonim ***** válasza:

És te miért nézed le az OKJ-s végzettséget? Lehet neked még az sem fog jutni ;) Eleinte szimpi voltál, de most már szánalmasnak tartalak.

Ez a kérdezőnek szól, aki ahelyett, hogy inkább tanulna, leáll baromságokon vitatkozni. No comment.

2010. jún. 19. 17:32
 33/45 A kérdező kommentje:
Nem nézem le, de az okjnál többet is ér a diploma, már bocsi, és nem hiszem h neki lenni:) ezért soroltam oda
2010. jún. 19. 17:34
 34/45 A kérdező kommentje:
Amúgy bocsi, de ha már van egy középfokúm, és emelt szintem eddig és jövőre is tervezem, biztos okj-s képzésnél végzem :S
2010. jún. 19. 17:35
 35/45 anonim válasza:

nem olvastam el az össze hozzászólást,már a 2. oldalon lefáradtam....-.-

de a lényeg, hogy arra gondolj,amit húzni szeretnél! az Univerzum nem érti a "nem"et, tehát ha azt mondod h "nem ezt a tételt akarom húzni", az azt jelenti, hogy "ezt a tételt akarom húzni" . ugyh hajrá csajszi, csak arra koncentrálj amit szeretnél,és bevonzod;):)

2010. jún. 19. 17:55
 36/45 anonim ***** válasza:
100%

És akkor? Nekem is van emeltszintű érettségim és nyelvvizsgám is, mégis elvégeztem egy OKJ-s képzést is :)

Lehet, hogy te épp olyan diplomát szerzel majd, ami a segged kitörlésére lesz alkalmas :)

2010. jún. 19. 18:00
 37/45 A kérdező kommentje:
Jó, én azt írtam, hogy akkor is többet ér egy diploma, nem fikázni akartam az OKJt -.-
2010. jún. 19. 18:01
 38/45 A kérdező kommentje:
Amúgy köszi a válaszokat, aki segített!Majd írok!Sziasztok!
2010. jún. 19. 18:08
 39/45 A kérdező kommentje:
Az első oldalról nem lehetne törölni a kommentem?A hosszt...mert így elég hülyén veszi ki magát -.-
2010. jún. 19. 18:25
 40/45 BlackSword ***** válasza:
Van még egy módszer... Én azokból a tételekből is kedvencet csináltam, amiket ki nem állhattam... Technikusira úgy készültem fek a lapostetőből, meg at előre gyártott építésmód tételből -mivel szívből gyűkököm mind a kettőt- hogy miért nem terveznék soha az életbe olyat... így is lehet jellemezni valamit... Ugyan aztán tetőtérbeépítést húztam, ami az egyik kedvencem volt... Máris pozitívat csináltam a tételből...Bár ez érettségin kissé nehezebb elsütni, de ki tudja... A magyar nem olyan nehéz... A töri csak megfigyelőpont kérdése... nyelből beszélsz folyékonyan, nem kell az igazat mondanod... Azért sok sikert!!!!
2010. jún. 19. 19:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!