Hétfőn érettségizek, van olyan "technika" amivel
magamhoz tudom vonzani a számomra jó tételt?
Mindenképpen tanulj meg legalább 10 mondatot minden témából, hogy tudj v.mit mondani. Emeld ki minden tételből a legfontosabb, legvelőseb mondatokat - csak a lényeget. Az a lényeg, hogy bízz magadban, és készülj!
2010. jún. 19. 17:31
És te miért nézed le az OKJ-s végzettséget? Lehet neked még az sem fog jutni ;) Eleinte szimpi voltál, de most már szánalmasnak tartalak.
Ez a kérdezőnek szól, aki ahelyett, hogy inkább tanulna, leáll baromságokon vitatkozni. No comment.
2010. jún. 19. 17:32
33/45 A kérdező kommentje:
Nem nézem le, de az okjnál többet is ér a diploma, már bocsi, és nem hiszem h neki lenni:) ezért soroltam oda
34/45 A kérdező kommentje:
Amúgy bocsi, de ha már van egy középfokúm, és emelt szintem eddig és jövőre is tervezem, biztos okj-s képzésnél végzem :S
35/45 anonim válasza:
nem olvastam el az össze hozzászólást,már a 2. oldalon lefáradtam....-.-
de a lényeg, hogy arra gondolj,amit húzni szeretnél! az Univerzum nem érti a "nem"et, tehát ha azt mondod h "nem ezt a tételt akarom húzni", az azt jelenti, hogy "ezt a tételt akarom húzni" . ugyh hajrá csajszi, csak arra koncentrálj amit szeretnél,és bevonzod;):)
2010. jún. 19. 17:55
És akkor? Nekem is van emeltszintű érettségim és nyelvvizsgám is, mégis elvégeztem egy OKJ-s képzést is :)
Lehet, hogy te épp olyan diplomát szerzel majd, ami a segged kitörlésére lesz alkalmas :)
2010. jún. 19. 18:00
37/45 A kérdező kommentje:
Jó, én azt írtam, hogy akkor is többet ér egy diploma, nem fikázni akartam az OKJt -.-
38/45 A kérdező kommentje:
Amúgy köszi a válaszokat, aki segített!Majd írok!Sziasztok!
39/45 A kérdező kommentje:
Az első oldalról nem lehetne törölni a kommentem?A hosszt...mert így elég hülyén veszi ki magát -.-
Van még egy módszer... Én azokból a tételekből is kedvencet csináltam, amiket ki nem állhattam... Technikusira úgy készültem fek a lapostetőből, meg at előre gyártott építésmód tételből -mivel szívből gyűkököm mind a kettőt- hogy miért nem terveznék soha az életbe olyat... így is lehet jellemezni valamit... Ugyan aztán tetőtérbeépítést húztam, ami az egyik kedvencem volt... Máris pozitívat csináltam a tételből...Bár ez érettségin kissé nehezebb elsütni, de ki tudja... A magyar nem olyan nehéz... A töri csak megfigyelőpont kérdése... nyelből beszélsz folyékonyan, nem kell az igazat mondanod... Azért sok sikert!!!!
2010. jún. 19. 19:34
Kapcsolódó kérdések: