Hétfőn érettségizek, van olyan "technika" amivel magamhoz tudom vonzani a számomra jó tételt?
jah,elörehozottat csináltam.énis bementem ,és kihuztam azt a tételt amiröl nuku semmit nem tudtam :D pedig egy csomorol erizsáztam vna neki vmit.mély depresszióba kerültem a "vázlat irás" közbe.kimentem,aztán a tanár kérdezgetett,igy összeszedtem 8 pontot a 30ból :)
szal ha semmit nem tudsz,akkor is produkálsz vmit :D
78%-hoz szólnék
Nem értelek,hogy a kérdező miért hisztizik?Én is 2 napja érettségiztem és szerettem volna olyan tételt elmondani, amit szeretek is,önbizalmat is adott,hogy szerencsére olyat húztam és elhiheted,hogy a többiből is felkészültem,ezért én is hisztis lennék mert bíztam benne,hogy olyat húzok,amit nagyon szeretek?Töriből például nem olyat húztam,mégsem hisztiztem és én sem értem,hogy Te miért hiszed ezt,hiszen a kérdező semmi ilyet nem állított,hogy sírva fakadna vagy hasonlók,ha nem hiszel a bevonzás törvényében, miért írsz ide?
64-es, haggyad, szerintem maga a kérdést sem érti, ő még mindig ott van leragadva, hogy nem tanultam:)
bár lásd az utolsó hozzászólását, vicces, egyben szánalomra is méltó :D de jót szórakozok h még midnig írkál ide, ahhoz képest, hogy érdemleges választ nem tudott adni
Felvilágosítanálak, ha még itt jársz(amit gondolok, kinek van kedve egy ilyen gondolkodású emberhez), hogy ez az EZOTÉRIA-AGYKONTROLL rész, úgyhogy ezt Te nézted be, de nagyon
Háát én tegnap érettségiztem,és magyarból meg töriből szerettem volna jó eredményt.Törinél nekünk is volt pár,nagyon nehéz száraz tételünk,nagyon féltem,hogy belehúzok.De az a baj ,hogy ha arra gondolsz amit nem akarsz,vagyis mondogatod,hogy ne azt húzd,akkor szinte tuti ,hogy bevonzod magadnak.Próbaérettségin is igy jártam.Hogy miközben húztam,még akkor is azt mondogattam ,hogy ne azt kérlek csak ne azt,aztán persze a 20tétel között pont azt húztam :D
Szóval mostmár élesbe,csak arra gondoltam amit tudtam(de persze legjobb tudásom szerint arra is felkészültem amitől féltem),és kiüritettem a fejem ,félelem nélkül húztam,és könnyüt is húztam ki =)
Magyar,irodalom,töri szóbeli 100% =)
Szóval tényleg arra ügyelj ,hogy ne gondolj arra amit nem tudsz,csak arra amit tudsz.Meg ne mondogass ilyeneket ,hogy csak NE azt húzzam,meg biztos NEM fogom azt húzni.Ne gondolj rá egyáltalán.
Sok sikert=)
Köszi, igen van pár olyan tétel, amit nagyon nem akarok húzni, bár tudom, de magolással tudom, nem úgy mint azt, amit szeretnék, majd beszámolok:)
Amúgy gratula!
Köszönöm, hát igen, vannak még ilyen emberek, csak azt hiszi magáról, hogy milyen jó az amit csinál, pedig magát égeti be :D
Sok szerencsét!
csak miattad?
*szint,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!