Szeretnék bevonzani sok pénzt. Hogyan csináljam?
Ááá, most már nem. Most valami fideszközeli megfejtés kellene, csak én távol tartom magam a politikától. (Sajnos. :))
De nyertem 890Ft-ot a skandináv lottón, yippíííí, úgyhogy csak így tovább! :)
> "Minden kiadott forintom a világot gazdagítja és megszokszorozódva érkezik vissza hozzám". Már miért ártana?
Önmagában, közvetlenül tényleg, miért is ártana? Ahogy az emberek 99%-a felületesen értelmezi, úgy már árthat társadalmi szinten azoknak, akik ezt az értelmezést elhiszik: ez nem más, mint a jól ismert "Fogyassz!" üzenet új mellényben.
Aki képes a "világot gazdagítom" kifejezésen is addig töprengeni, míg bele nem érez, mit jelentene ez mindannyiunknak, az valóban nem tévedhet sokat ezzel sem. Neki persze nem sok szüksége van sikerkönyvekre legalább két okból...
"Szopjál faszt pénzért. A magyar nők 80%-ának bevált módszer!"
Hát, elég sokan így csinálják :(
Én csak azt nem értem, hogy miért gondolja mindenki azonnal, hogy csak úgy várod a sült galambot. Nézd el, naív vagyok, hiszek az emberek jóságában, remélem, hogy te nem így akarod bevonzani. Egyébként be lehet, de én azt tanácsolnám neked, hogy nézz utána a témának kicsit részletesebben, mert akkor jobban megérted az összefüggéseket. Tanácsaim:
1. Először is selejtezz! Csinálj helyet magad körül, hogy be tudd fogadni az újat!
2. Nézz utána a pénzmágnes meditációnak és alkalmazd!
3. Szerezd meg a Gazdagodj című cd-s meditációs gyakorlatot!
Én hiszek abban, hogy ha be akarsz vonzani sok pénzt, és magadhoz vonzhatod közvetve is, így is teljesül a kérésed. Tehát a kérésed teljesülhet egy jobban fizető munkahely , vagy valamilyen új lehetőség bevonzásával, a lényeg, hogy vedd észre magad körül a lehetőségeket.
4. Fejleszd önmagad! Az emberi lét egyik célja, hogy életünk folyamán egyre magasabb és magasabb, fejlettebb szintre juttassuk önmagunkat. Értsd ezt pl. anyagi, munkahelyi, erkölcsi, szociális és tudás téren egyaránt. Ezáltal is bevonzod magadhoz az újabb és újabb lehetőségeket. Új embereket, új dolgokat ismersz meg, az új emberek új munkát is hozhatnak, melyek pénzbeli gyarapodást idézhetnek elő számodra.
Ha tényleg meg akarsz gazdagodni gyorsan és fáradtság nélkül, akkor írj egy könyvet hasonló címmel... Be fog jönni...
De egyébként van egy másik tippem is: DOLGOZZ!!!!!!!!!!!!!!! Mindenkinél jobban, olcsóbban és gyorsabban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!