Szakértők! Hogyan kell a Vonzás Törvényével a hajnövekedést gyorsitani? Hogyan csináljam? Mire kell gondolnom?
-.-"
ülj le a wc-re és gondold jó erősen,h hosszú lesz a hajad.
nagyon erősen kell koncentrálnod,ezért is kell a wc-re ülnöd,nehogy be kakálj...
A vonzás törvényénél sokan elfelejtik azt az egy dolgot ami nélkül nem megy!
Tenni kell érte!
Vegyél hajnövesztőt pl, vagy tudom is én mit!
egyél sok vöröshúst (vas miatt), meg vannak nagyonhiperszuper (és szuperdrága) vitaminok, azokat is eheted, bár szerintem job az egészséges táplálkozás, +minden este masszirozd át afejbőröd jó alaposan (vérkeringés szempontjából), plusz kéthavonta vágj vissza a végéből mert kül. letörik ami már nőtt.
Hidd el, hogy ez segíteni fog és nőni fog a hajad.
mostantól sz*rni is a vonzás törvényével fogunk?:S
ma 19:54
Kb, mindenki azt hiszi a vonzás törvénye egy csoda, elképzelem, hogy hosszú hajam van és már is kinő...-.-
Tenni kell érte, és megadatik a lehetőség, hogy előre tudj lépni az életben, ez a nagy varázslat a vonzás törvényében!
De létezik csak picit félre értelmezik!
Akiket érdekel mire gondolok nézzék meg Randy Gage erről szóló rövid videóját!
Íme:
ezért veszélyes az idiótáknak okosságokat mondani, mert azt hiszik hogy utána egyből tibibácsi kivánság müsorában lesznek. Nem így müködik a vonzás törvénye, és a világ sem. Ébredjetek!
Sajnos a sok áltudós, meg sarlatán épp az ilyen hülyékböl tud meggazdagodni, mert vannak olyan sötét emberek mint pl a kérdező. Mélyülj el jobban a témában, úgy fogod tudni a választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!