Agykontrollal v. vonzás törvényével megoldható ez?
Üzend meg neki, hogy nagyon szeretnéd, ha elhívna moziba, és várd a szabad akaratát.
...
Kommunikáció. Nézd, az agykontroll egy dolog. A kommunikáció meg egy másik. Nem kell moziba hívnod, DE!!! kommunikálnod kell felé, hogy nem egyoldalúan strapálja magát. Mikor találkoztatok, elmondtad neki, hogy NAGYON JÓL ÉREZTED MAGAD?
Ha nem, soha nem fog újra elhívni.
Emberek vagyunk és szóból értünk, nem gondolatokból. Én is végeztem agykontroll tanfolyamot, ennek alapján írom.
Hiába üzengetsz neki, ha ő csak annyit lát, hogy be vagy zárkózva, és egy szóval sem utalsz arra, hogy jól érezted magad és szeretnél folytatást.
Ahogy pedig valaki már leírta, ilyen varázslatokkal NEM lesz belőle semmi. Utcán veled szembe jön, akkor is beszélned kell vele. A kapcsolat alapja a kommunikáció (vagy lazább esetekben puszta szex). Ha erre képtelen vagy vele, akkor fizethetsz tanfolyamokra, mormolhatsz agykontrollos varázsigéket és csodamágikus módszereket, max nevetségessé teszed magad mások előtt.
Melegítőt, sportcipőt max kocogáshoz, egyébként kuka, szükség esetén lefogyni, sokat mosolyogni.
Engem már most a halálba idegel ez az ezo-blabla, pedig még nem is randiztál velem :DDD
Ne haragudj, de így soha nem lesz senkid. Azt hiszed, hogy mindenki téged akar, és ott csahol a nyomodban? Neked nem kéne valamit letenni az asztalra a vonzásos blablán kívül, ami értékes a fiú számára?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!