Agykontrollal v. vonzás törvényével megoldható ez?
Figyelt kérdés
Ismerkedem egy fiúval (msn, e-mail, sms), és egyszer már találkoztunk is. Persze tudom, h. nem biztos, h. össze fogok jönni vele. Meg h. van szabad akarat, stb, stb, nem is konkrétan azt szeretném, h. belém szeressen. De megbeszéltük, h. az a normális dolog, ha egy fiú hívja el a lányt randira v. bármi egyéb programra, ezért én nem szeretném pl. moziba hívni. Hogyan tudnám elérni azt, h. az utcán véletlenül szembe jöjjön velem, és legalább láthatnám. Vagy h. írjon üzenetet nekem, vagy mondjuk elhívjon randira, stb. Kicsit hosszú lett, de a lényeg, h. találkozni szeretnék vele, ilyenek.2011. szept. 6. 09:33
21/23 anonim válasza:
Ajjh istenem. Dobd ki a számítógéped az ablakon, nem ott kell beszélni vele. Amúgy ne próbáld meg befolyásolni, mert a szabad akarat szent.(ha már ezotérikus dolgoról beszélünk) Egyszerűen hívd el valahova és ennyi.
22/23 anonim válasza:
a vonzás törvénye annyit mond, hogy ha nyitottabb leszel a világra, akkor előbb-utóbb meglátod az élet lehetőségeit, és esélyed lesz változtatni. ez nem egy szabály amit ha egy napig betartasz megkapsz a világon bármit amire gondolsz.
a teljes életfelfogásodat meg kell változtatni, de téged kizárólag a cél érdekel.
nem egy eszköz.
és még valami:
ha megérted a lényegét, akkor már nem is lesz rá szükséged, hogy használd.
mellesleg gyik-hu-n nem fogsz erre választ kapni. nézz utána.
23/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Ezennel a kérdést "lezárom". :) Törölni nem tudom, de már nem fogom olvasni a válaszokat, saját kérdéseim közül kitörlöm. Csak azért írom ezt, h. ha esetleg vki még válaszol, akkor ne várja azt, h. mikor válaszolok, mert már nem fogok.
2011. szept. 22. 09:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!