Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » A meditacio lehet veszelyes?

A meditacio lehet veszelyes?

Figyelt kérdés

Elkezdtem meditalni,nem tudom folytassam-e... Olvastam,hogy lehet veszelyes is... Igaz ez?

Minden valaszt koszonok! :)

2018. jan. 11. 23:06
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
Éjjel keveset aludtam,de arra gondoltam lehet tiltakozik a szervezetem a meditáció ellen...
2018. jan. 12. 13:50
 22/26 A kérdező kommentje:
De folytatom a meditációt,csak jó lenne kicsit aludni még aludni...
2018. jan. 12. 13:54
 23/26 anonim ***** válasza:
82%

A meditáció is lehet veszélyes.

Ha rossz időben, rossz helyen mélyedsz el önmagadban, könnyen a villamos/busz/úthenger alá kerülhetsz.

2018. jan. 12. 14:24
 24/26 anonim ***** válasza:

Szerintem nyugodtan meditálj, valóban sokat segíthet, de figyelmedbe ajánlom, hogy olvass mellette minél többet a pozitív gondolkodásról.

Sajnos valóban lehet ezt is rosszul csinálni, bár akkor legtöbbször csak annyi történik, hogy hatástalan marad a meditáció. Szerintem te jól kezdted el, ha már most érzed a hatását.

Ha alvásproblémáid vannak, erre léteznek nagyon jó és könnyen megtanulható technikák, ezzel kellene elkezdeni, majd ahogy már tudsz többet aludni és kipihentebb leszel, jöhetnek a következő problémák, amiket megoldasz.

Sok sikert kívánok!

2018. jan. 12. 15:09
 25/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget! :)
2018. jan. 12. 15:27
 26/26 A kérdező kommentje:
Sejtettem,hogy nem lesz egyszeru,de megeri kuzdeni... Sosem szabad feladni!
2018. jan. 12. 19:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!