Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » A meditacio lehet veszelyes?

A meditacio lehet veszelyes?

Figyelt kérdés

Elkezdtem meditalni,nem tudom folytassam-e... Olvastam,hogy lehet veszelyes is... Igaz ez?

Minden valaszt koszonok! :)

2018. jan. 11. 23:06
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

De az esetek nagy reszeben segit...Nem?

Es ha abbahagyja a meditaciot az illeto? En frontint szedtem,annyira kivoltak az idegeim,kepzeld el ugy,hogy napi masfel orat aludtam ket hetig...

2018. jan. 12. 00:38
 12/26 A kérdező kommentje:
Nekem segit,jobb a kedvem sokkal... Tisztabban latom vilagot...
2018. jan. 12. 00:41
 13/26 A kérdező kommentje:
Akkor ez is fuggoseget okoz,mint a drogok.. Miota elkezdtem,azota nincs kedvem gepezni(nagy kocka voltam)
2018. jan. 12. 00:45
 14/26 A kérdező kommentje:
Ezek szerint meg kell tanulni iranyitani meditaciot...
2018. jan. 12. 00:48
 15/26 A kérdező kommentje:
Es aki sulyos depresszios? Annak nincs mas kiut,csakis a meditacio,nem?
2018. jan. 12. 00:50
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
Ha csak relax kell,arra teljesen jó.Szerintem veszélytelen.
2018. jan. 12. 01:11
 17/26 A kérdező kommentje:
Mi masra kene?
2018. jan. 12. 01:13
 18/26 anonim ***** válasza:
42%
Te most magaddal beszélgetsz?
2018. jan. 12. 02:53
 19/26 anonim ***** válasza:
88%

Vannak kérdései, melyek idővel felmerülnek benne és ezeket kiírja.

Ebben semmi rossz nincs, különben is, ha nem tudsz hozzá szólni a kérdéshez, miért válaszolsz, a másik pedig. miért hülyeséget? Megválaszolta a saját kérdéseit és úgy beszélget magával? NEM! Akkor meg??? Komolyan... a sok IQ betyár válaszadó!

Bocsánat kérdező, szóval a kérdésedre a válasz, nem, a meditáció nem veszélyes, csak az irányított meditációval lehet kicsit befürödni, azt eleve csak profik végezhetik, de ez téged nem érint.

A meditáció az nagyszerű, kellemes kis időtöltés, nem kéne abba hagyd, hanem szépen apránként beillesztened az életedbe.

Ez a - jaj most tök szar nekem, elkezdem a meditációt és jobb lesz, hihi, majd aztán amint jobb, abba hagyom - attitűd nem igazán a legjobb, már bocsánat.

A meditációnak nagyon sok jótékony hatása van, s igenis folytatnod kell, persze többfajta van, találd meg a számodra legjobbat és igenis kapcsolódj ki, pihenj, elmélkedj, relaxálj, kell a testnek a pihenés.

Bármi probléma ami jön, meditálj rajtuk, lépj túl rajtuk, zárd le őket és ennyi, nem fognak vissza húzni.

Ha most elkezded, majd eltelik 3 hét, abba hagyod, eltelik pár év és ismét azt veszed észre, lent vagy a mélyben és ismét mihez nyúlsz? Persze, hogy a meditáláshoz!

Ne hagyd abba, folytasd, de kevesebb intenzitással, hidd el, segíteni fog.

2018. jan. 12. 11:03
 20/26 anonim válasza:
85%
Szerintem a meditáció pihentető és megnyugtató. Talán olyan mint mikor egy hosszú nap után beleülsz egy kád forró fürdőbe.....
2018. jan. 12. 11:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!