A meditacio lehet veszelyes?
Elkezdtem meditalni,nem tudom folytassam-e... Olvastam,hogy lehet veszelyes is... Igaz ez?
Minden valaszt koszonok! :)
De az esetek nagy reszeben segit...Nem?
Es ha abbahagyja a meditaciot az illeto? En frontint szedtem,annyira kivoltak az idegeim,kepzeld el ugy,hogy napi masfel orat aludtam ket hetig...
Vannak kérdései, melyek idővel felmerülnek benne és ezeket kiírja.
Ebben semmi rossz nincs, különben is, ha nem tudsz hozzá szólni a kérdéshez, miért válaszolsz, a másik pedig. miért hülyeséget? Megválaszolta a saját kérdéseit és úgy beszélget magával? NEM! Akkor meg??? Komolyan... a sok IQ betyár válaszadó!
Bocsánat kérdező, szóval a kérdésedre a válasz, nem, a meditáció nem veszélyes, csak az irányított meditációval lehet kicsit befürödni, azt eleve csak profik végezhetik, de ez téged nem érint.
A meditáció az nagyszerű, kellemes kis időtöltés, nem kéne abba hagyd, hanem szépen apránként beillesztened az életedbe.
Ez a - jaj most tök szar nekem, elkezdem a meditációt és jobb lesz, hihi, majd aztán amint jobb, abba hagyom - attitűd nem igazán a legjobb, már bocsánat.
A meditációnak nagyon sok jótékony hatása van, s igenis folytatnod kell, persze többfajta van, találd meg a számodra legjobbat és igenis kapcsolódj ki, pihenj, elmélkedj, relaxálj, kell a testnek a pihenés.
Bármi probléma ami jön, meditálj rajtuk, lépj túl rajtuk, zárd le őket és ennyi, nem fognak vissza húzni.
Ha most elkezded, majd eltelik 3 hét, abba hagyod, eltelik pár év és ismét azt veszed észre, lent vagy a mélyben és ismét mihez nyúlsz? Persze, hogy a meditáláshoz!
Ne hagyd abba, folytasd, de kevesebb intenzitással, hidd el, segíteni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!