Titok- sikersztorik?
Lefogytam!
76 kilóról 58-ra.
Korábban is diétáztam, de sose hittem el, hogy én is lehetek nagyon csinos, és el sem tudtam képzelni, hogy miniszoknyát, shortot fogok hordani.
Nem hittem magamban.
Aztán olvastam a pozitív gondolkodásról, és beláttam, hittel kell hozzáállni ehhez is.
Jóformán bebeszéltem magamnak, hogy "Csinos vagyok, csinos vagyok, csinos vagyok!"
És az lettem.
Persze diétáztam, és sportoltam is, de legtöbbet a hit segített.
És letettem a felsőfokú angolt.
És otthon végezhető munkát találtam, olyat, ami jól fizet és szeretem is, és a nyelvtudásom szükséges hozzá.
Nekem kisebb dolgok vannak az életemben, amiben ez is közre játszik. Persze néha nem is tudatosan használom, meg nem úgy megyek neki, hogy na, "akkor én most használni fogom a vonzás törvényét". Például elkezd fájni a fogam, elmondom magamba 30x a buszon ülve, hogy épek és egészségesek a fogaim.
Sohasem gondolok a rosszra (pontosabban ezen vagyok), csak a jóra. Gondolat = érzelem. Ha sokat gondolkodom jó dolgokról, akkor jó kedvem lesz. Pontosabban ha nem gondolkodok rossz dolgokról, akkor szupermen vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!