Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Titok- sikersztorik?

Titok- sikersztorik?

Figyelt kérdés
Ami veled személyesen, vagy ismerősöddel történt, szóval nem olyasmire vagyok kíváncsi, hogy: "valahol olvastam, hogy..." :)
2010. jún. 2. 21:31
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

Én alapvetően, nem is szándékosan, gyakran gondolok arra, amit szeretnék, és nem arra, amit nem szeretnék, hogy történjen. De általában nem szokott bejönni. Igazából az ember érzi, hogy mikor kér valamit bevonzósan, és mikor nem lesz belőle semmi.

Én a titok-elvet jó ötletnek tartom, csak az nem tetszik, hogy ők is szajkózzák azt a vízprogramozásos f*sságot. Szerintem ennek nincs rendes fizikai alapja.

2010. jún. 8. 03:18
 12/25 anonim válasza:
53%
Erre a sok "bevonzottam" meg "rágondoltam és leadták a tévében/szembe jött velem az utcán" van egy egyszerű magyarázat. Ugyan abba a kategóriába sorolják mint a babonát. A neve -dobpergés- hibás tanulás. Egyszer/kétszer bejön egy hónapban és azt hiszed h médium vagy. Azt a rengeteg alkalmat meg amikor gondolsz valamire valakire és nem jön be (azaz véletlenül nem futsz össze vele), azt nem jegyzed meg, csak azt amikor bejön. És a sok elfelejtett rengeteg hasonló eset mellé nem társul semmilyen érzet stb. elfelejtődik. Amikor bejön, akkor társul hozzá egy pozitív érzet, mert történik veled valami különlegesnek vélt dolog... ha pedig éreztél vmi különlegeset előtte.. az pedig csak az agyad játéka, egyszerűen kiszínezi az emléket előre.
2010. jún. 9. 23:24
 13/25 anonim ***** válasza:
31%
hogy jönnek ide a médiumok? Itt senki nem képzeli magát médiumnak.
2010. jún. 10. 12:58
 14/25 anonim válasza:
eltúloztam, értsd úgy h "állandóan bejönnek a megérzéseim"... vagy ha ez is túlzásnak tűnik, akkor "őő gyakrabban jönnek be a megérzéseim mint más embernek.." értsd jól
2010. jún. 10. 23:01
 15/25 anonim ***** válasza:
74%

Egy hűséges, családcentrikus, barna szemű fiúra vágytam. Megkaptam! :) A poén az, hogy már 3 éve ismerjük egymást, mint barátok XD

25L

2010. jún. 14. 12:52
 16/25 anonim ***** válasza:

Még nem olvastam a könyvet, de több dolog is volt már:

- már kb. két hónapja nyúztam anyumékat egy mini-hifiért, de semmi foganatja - vettem titokban egy cd-t, mert már annyira rá voltam kattanva a dologra, 1-2 hét múlva nyaggatás nélkül megvették a hifit (még jobb is lett -és 2x drágább- mint amit eredetileg kinéztem);

- kíváncsi voltam valaki életkorára és horoszkópjára, széttúrtam a netet de semmi - pár nap múlva regisztrált és felvett ismerősnek;

- pannon, 500Ft-ért 3MB wap (már több éve megvolt), már keveseltem, gondolkoztam rajta erősen írok nekik hogy ez így nem okés, máhol jobbak is vannak már - kb. 1 hét múlva sms, módosították a csomagot (mert a régi megszűnt), 490-ért 20MB;

- messze a munkahely gyalog buszmegtől, gondolkoztam görkorival kéne járni, de ám rossz az út - kb. 2 hónap múlva újraaszfaltozták az egészet.

És még jó pár ilyen dolog. És lehet érezni hogy mikor jön be.

2010. jún. 16. 01:36
 17/25 anonim ***** válasza:

Utolsónál a pont :)

Ő például a hi-fi-s dologban úgy járt el, ahogy a Titok könyv is írja: csalakedeteidnek tükrözni kell a vágyaidat! Ő abbahagyta a szülei nyaggatását és vett egy CD-t, ezzel pedig bevonzotta a hi-fi-t.

Utolsó előtt voltam. :)

Még annyit, hogy a fogyásom is így sikerült: vettem egy olyan nadrágot, ami januárban még nem jött rám. Most szinte lötyög a derekamon. Nem vontam meg magamtól semmit, mivel imádok enni, a csokiért pedig különösen odavagyok. Minden evéskor azt ismételgettem magamban, hogy a szervezetem csak annyi tápanyagot tart meg az ételből, amennyi az egészségemhez szükséges, a többi távozik :) És működik!

25L

2010. jún. 16. 07:44
 18/25 anonim ***** válasza:

*cselekedeteidnek, elírtam.

25L

2010. jún. 16. 07:45
 19/25 anonim ***** válasza:
Apukám vett nekem egy autót részletre, másfél év alatt ki akartunk fizetni, az elején ment is a törlesztés aztán egyre nehezebben. A végén már ott tartottunk hogy alig van vissza a törlesztőből ezt nyögjük ki valahogy de nem nagyon ment. Kaptunk egy levelet a banktól hogy 82.000 ft van vissza azt fizessük be.Apukám befizetett 40.000et de többet nem tudott, gondolta majd a maradék 42.000et jövő hónapban. Én fogtam a levelet amit a banktól kaptunk és azt a részt ahol az van leírva hogy tartozás összesen 82000 ft kihúztam hibajavítóval és odaírtam egy nullát. Ekkor már úgy nézett ki a levél vége hogy tartozás összesen 0 Ft. EZt a levelet szépen leraktam az asztalomra a laptopom mögé és mindig mikor lekapcsoltam a gépet vagy felálltam az asztaltól véletlenül is de "észrevettem" és így tudatosult bennem a dolog, nem görcsöltem rá annyi volt a lényeg. Kb két hét múlva jött a levél. A bank vissza küldött 30.000 ft-ot a 40.000-ből és a kocsi törzskönyvét. :) Így a 82.000 helyett beérték 10.000-el...és enyém az autó :)
2010. jún. 16. 23:49
 20/25 Remote4911 válasza:
A siker tudatosságához egy jó eszköz lehet: [link]
2011. febr. 14. 11:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!