Titok- sikersztorik?
Én alapvetően, nem is szándékosan, gyakran gondolok arra, amit szeretnék, és nem arra, amit nem szeretnék, hogy történjen. De általában nem szokott bejönni. Igazából az ember érzi, hogy mikor kér valamit bevonzósan, és mikor nem lesz belőle semmi.
Én a titok-elvet jó ötletnek tartom, csak az nem tetszik, hogy ők is szajkózzák azt a vízprogramozásos f*sságot. Szerintem ennek nincs rendes fizikai alapja.
Egy hűséges, családcentrikus, barna szemű fiúra vágytam. Megkaptam! :) A poén az, hogy már 3 éve ismerjük egymást, mint barátok XD
25L
Még nem olvastam a könyvet, de több dolog is volt már:
- már kb. két hónapja nyúztam anyumékat egy mini-hifiért, de semmi foganatja - vettem titokban egy cd-t, mert már annyira rá voltam kattanva a dologra, 1-2 hét múlva nyaggatás nélkül megvették a hifit (még jobb is lett -és 2x drágább- mint amit eredetileg kinéztem);
- kíváncsi voltam valaki életkorára és horoszkópjára, széttúrtam a netet de semmi - pár nap múlva regisztrált és felvett ismerősnek;
- pannon, 500Ft-ért 3MB wap (már több éve megvolt), már keveseltem, gondolkoztam rajta erősen írok nekik hogy ez így nem okés, máhol jobbak is vannak már - kb. 1 hét múlva sms, módosították a csomagot (mert a régi megszűnt), 490-ért 20MB;
- messze a munkahely gyalog buszmegtől, gondolkoztam görkorival kéne járni, de ám rossz az út - kb. 2 hónap múlva újraaszfaltozták az egészet.
És még jó pár ilyen dolog. És lehet érezni hogy mikor jön be.
Utolsónál a pont :)
Ő például a hi-fi-s dologban úgy járt el, ahogy a Titok könyv is írja: csalakedeteidnek tükrözni kell a vágyaidat! Ő abbahagyta a szülei nyaggatását és vett egy CD-t, ezzel pedig bevonzotta a hi-fi-t.
Utolsó előtt voltam. :)
Még annyit, hogy a fogyásom is így sikerült: vettem egy olyan nadrágot, ami januárban még nem jött rám. Most szinte lötyög a derekamon. Nem vontam meg magamtól semmit, mivel imádok enni, a csokiért pedig különösen odavagyok. Minden evéskor azt ismételgettem magamban, hogy a szervezetem csak annyi tápanyagot tart meg az ételből, amennyi az egészségemhez szükséges, a többi távozik :) És működik!
25L
*cselekedeteidnek, elírtam.
25L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!