Titok? Irányítható az életünk gondolatokkal? HA igen, nem vezetne ez katasztrófához? Véleményeket és ellenvéleményeket is szeretnék.
Sziasztok!
Velem az a baj,hogy néha hiába képzelem el,annyira földhözragadt vagyok,és nem tudom,hogyan csináljam....Nagyon hiszek benne,mivel én is rádöbbentem,amikor megismertem a Titok könyvet,filmet,hogy soksoksokmindent én okoztam,én akartam.Félelmetes dolgokra döbbentem rá,és nem tudom,hogy csináltam.Én viszont úgy érzem,akarattal nem lehet befolyásolni...legalábbis nem tudok...hiába néztem a vágyvideókat,szeretném is a dolgokat...NEM TUDOM ELHINNI,HOGY AZ A DOLOG AZ ENYÉM.Szerintem itt rekedek meg ez ügyben!
Szép napot mindenkinek!
Igen, a visszájára is elsülhet, ezért kell nagyon megfontolni, hogy mit kívánsz és hogyan.
Másnak nem szabad rosszat kívánni, mert azt úgyis magadhoz fogod vonzani és te kapod meg.
Arra is oda kell figyelni, hogy az univerzum nem ismeri a szavakat és főleg nem a nem szót.
Tehát ha vékony szeretnél lenni, nem szabad arra gondolni, hogy nem akarsz kövér lenni, mert akkor kövér leszel.
A célt pedig az különbözteti meg a vágyaktól, hogy mindig kell egy határidőt szabni. Akkor válig megoldandó céllá.
Én néhány hónapja a jún.1-re programoztam egy dolgot és ez a dolog sikerült és mit gondolsz milyen dátummal? Jún.1-re összejött. De gyakran hamarabb is megvalósulnak ezek a dolgok.
Én nem olvastam a könyvet, de az biztos, hogy nagyon fontos a pozitív gondolkozás, ha el akarunk érni valamit.
Mondjuk elegem van már ebből az országból, az emberekből stb. és azt mondom, hogy jövő ilyenkor már Bora Borán leszek...nem csak annyiból fog állni, hogy nem gondolok arra, hogy talán mégse jön össze, hanem valóban vágynom is kell erre a dologra, fel kell spanolni magamat, és elhinni, hogy ez így lesz, és persze fel kell ismerni a lehetőségeket, amik majd elvezetnek a célhoz.
működhet, csak az van, hogy az etióp kisgyereknek senki nem mondta hogy így is lehet...már évek óta azt a gondolkodásmódot látja a törzsétől, ami az éhség körül forog, ebből nem lesz pozitív...
most vallad sak be, te használnád a titkot, vagy pozitívan gondolkodnál (pl nem azt mondod h kövér vagyok, hanem hogy napról napra szebb)..csinálnád ezt ha nincs atitok c könyv? mert sztem nem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!