Hogyan tudnék teljesen hinni hogy sikerülni fog?
Figyelt kérdés
A mellméretemmel van bajom és olvastam az agykontrolos mellnövelésről ki szeretném próbálni csak nem tudom hogyan higgyem el hogy sikerülhet? Valakinek sikerült ezzel a módszerrel megnövelni a mellét? Hogy csináltad? Mire kell gondolni közben? Mit kell elképzeli? (19L)2016. dec. 27. 22:10
11/16 anonim válasza:
Javaslom, kezd mély kutatást az elme erejéről, nem csak az agykontroll foglalkozik ezzel, rengeteg más "kultúra" része ez
Vágy/Elvárás/Hit
Gondolkodj el mélyen, nagyon mélyen mennyire akarod, mit adnál fel ezért, ilyenek, csak jelképesen azért, hogy szemléltesd mennyire erős az akaratod azért, hogy ez megtörténjen
És idővel nem az lesz a kérdés, hogy sikerülni fog-e vagy sem, hanem, hogy mikor, de ez munka, rengeteg munka hiszen teljesen másként lettünk nevelve, és mire ezt a rossz beidegződést újraépítjük az időt vesz igénybe
12/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2016. dec. 29. 16:40
13/16 anonim válasza:
Felesleges. Minek kéne megnövelni a mell méretét. Így is nagy!!
Nem ajánlott ilyen dolgokat művelni!
14/16 anonim válasza:
Kapásból MOST rögtön fogadd el olyannak, amilyen. Enélkül nehéz lesz, mert az aggódásod folyton vissza fog húzni. Pozitív változásokat boldogan lehet bevonzani. Ha feszült vagy, akkor pedig feszültséget vonzol. Én elhiszem, hogy Téged zavar a dolog, de valahogy próbálj pozitív maradni, ez kulcsfontosságú.
15/16 anonim válasza:
Elgondolkodtat, hogy ez e bajod valóban. :-)
16/16 anonim válasza:
Szerintem fogadd el magad ugy ahogy vagy. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!