Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Mennyire lehet hinni az...

Mennyire lehet hinni az általam előidézett kudarcnak párkapcsolat terén?

Figyelt kérdés
Vajon tényleg én idézem elő, tényleg azért nem jön össze? De valóban van az emberben egy "előérzet" hogy nem.. ez nem fog összejönni, mert.. lényegében sosinvs megmagyarázható oka, csak egyszerűen nem. És rendszerint érezni ezt előlre. Vajon mennyire véletlen ez és mennyire lehet befolyásolni pozitív irányba? Tényleg halálra van ítélve ami úgy is érzek? Hiába az optimista hozzáállás, hiába alakítom mindig úgy hogy abba ne legyen hiba, és nincs is - de ennek ellenére sikertelen vagyok. Az okát pedig soha nem tudom megfejteni.
2011. máj. 21. 20:10
 1/1 anonim ***** válasza:
Az ilyen komplex dolgokat nem lehet lebontani, egy konkrét okra. Igen, belejátszhat a dologba az is, hogy "ez nem fog összejönni". De ha tényleg összejöhetne, akkor ez az érzés is elmúlna. Állj optimistán, de reálisan a dolgokhoz és keress tovább!
2011. máj. 22. 11:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!