Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Szerintetek mit tegyek?...

Szerintetek mit tegyek? (Párkapcsolat)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Tanácstalan vagyok, nem tudom mit tegyek annak érdekében, hogy legyen párkapcsolatom ismét. Év elején szakítottam a volt barátnőmmel, már elengedtem őt, ezzel nincs is gond. De valamiért nem jön nő most az életembe. Vannak persze, de egyiket sem érzem az igazinak. Persze ha a közelükbe vagyok, akkor minden szép és jó, meg jól érzem magam velük, de pl. most így itthon nem érzem, hogy fú de hiányozna bármelyik is. Illetve van egy, de ő vele állítólag nincs közös dolgunk. Nem tudom miért nem küldik az égiek a következő kapcsolatot, mit tegyek még, hogy legyen. Nem is agyalok rajta egész nap, hogy ó mikor lesz már, jaj istenem miért nincs, nem is keresem ész nélkül, sőt sehogy sem keresem, hagyom hogy a vonzás törvénye alapján az jöjjön akinek jönnie kell. Vagy hogy a Teremtő azt küldje, akivel dolgom van, ha így jobban tetszik. Olyanok is jöttek már, hogy most önmagamra figyeljek még kicsit, találjam meg önmagam, vagy nem tudom. Szerintetek? Köszönöm a válaszokat.

24/F

2011. szept. 4. 20:17
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
hát én annyit tudok mos tneke dmondani. a türelem rózsát terem:)
2011. szept. 4. 20:33
 2/5 anonim ***** válasza:

24 éves, oly' fiatal még :)

Ráérsz majd akkor agyalni ezen, ha 30 éves korodig nem találtad meg az Igazit. Addig no para :)

2011. szept. 4. 21:14
 3/5 Tom Benko ***** válasza:
Majd megy, addig meg ne izgulj. Gondold el, hogy életben az első barátnőd előtt hány évig nem volt senkid...
2011. szept. 4. 22:02
 4/5 anonim ***** válasza:

24 éves pasi létedre ezotéria rovatba írsz ilyeneket?

Ne is csodálkozz...

2011. szept. 5. 18:52
 5/5 A kérdező kommentje:

Azt hittem kiderült a szövegkörnyezetből, hogy én inkább spirituális szinten próbálom felfogni a földi kapcsolatokat, legyen az haveri, baráti, párkapcsolat. Ezért írtam ide, mert ilyen jellegű válaszra vártam, nem arra, hogy menjek el a buliba, és csajozzak. Értelemszerűen akkor a Szerelem/Szex témakörbe nyitottam volna a kérdést.

Azért köszönöm a válaszokat, amiket kaptam. :)

2011. szept. 5. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!