Mérleg fiú/21/, Bika lány/18/- Párkapcsolat, mi sülhet ki belőle?
A pasi sokkal legkisebb, és kérdés hogy megfelel-e neki végül a nő. Nem csak jobb híján van e vele?
A bika lány elég türelmes, de a mérleg okoskodást is eltűri-e hosszú távon?
Ki tudja ha még ti sem?
Igazából a horoszkóp,szerintem nem sok mindent ér. :) Nézd meg a holdjegyeteket A nő holdjegye megmutatja hogy milyen vagy,a pasi hold jegye megmutatja milyen nő illik hozzá.
Amúgy mind2 jegy romantikus alkat,érzékenyek..a mérleg őszinte,és könnyen megbántja a bikát..
De ha jól érzitek együtt magatokat nem számít a horoszkóp. Elvileg a kos pasi rák nő nem illik össze,mégis akad ilyen pár,és 10éve boldogok együtt! :)
07:01
Igazad van, tényleg sűrűn előfordul hogy megbánt, túlságosan is őszinte, nem a horoszkóp alapján akartam megtudni hogy mennyire illünk össze, csak kicsit kétségbe vagyok esve, mert most kicsit fura a srác és minden lehetőséget ki akarok használni, hogy megtudjam hogy is állunk. Esetleg nem-e a horoszkópunk nem passzol össze annyira, hogy gondot okozzon
Köszönöm szépen a válaszokat! :)
07:01 vagyok Háát ha érdekel te inkább földjegyűekkel(bak,bika,szűz9,illetve víz jegyűekkel(rák,halak,skórpió)paszolsz.
Viszont ha azt nézük,hogy mind2jegynek a vénusz a bolygója,sok a közös..pl.: szeretik a szépet,stb. A bika túl makacs,a mérleg nem szereti ha nincs igaza...
Utolsó mondatod úgy ahogy van, tökéletesen jellemez minket.
Köszi szépen:)
Az előző pasid egy mérleg volt?
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL! XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!