Kedves jósok és látnokok! Mi vár rám a jövőben? Mert ezidáig semmi jó nem volt az életemben. Pénz, munkahely, párkapcsolat érdekelne? Köszönöm a segítséget!
Kedves Kérdés! Önnek se pénze se munkahelye de még csak párkapcsolta se lesz soha ! Kiéve ha valaki feltesz egy ehhez hasonló kérdést akkor lesz egy párja:)
De most komolyan NORMÁÁÁLISSS???
Önnek 2012 január hónapjában kialakul egy párkapcsolata egy négerrel vagy egyéb sötét börszínűvel. A kapcsolat 2012 áprilisáig tart majd, végül egy kávézó előtt szakítanak. Miután szakítottak ön hazamegy, a párja meg iszik egy fekete habos espresso-t dupla cukorral és tejjel. Ezután két hónappal megint talál párt magának, de ő egy hónapig nem viszonozza. Majd mikor már feladná, a kiszemelt elfogadja és azután vele éli le az életét.
2011 novemberében talál magának egy munkahelyet, amit viszont nem kedvel. 2012 februárjában felveszik egy jobb helyre magasabb posztra, ott viszont nem bírja a stresszt és kilép. Egy hónapos munkanélküliség után talál egy jó munkahelyet , kis fizetéssel, de kellemes atmoszférával.
Ami a pénzt illeti, jó lenne befektetni földbe, vagy valami állandó hozamú dologba, ami támogatja önt a munkanélküliség idejében.
Kérem írjon egy címet és küldöm a számlát ;)
Kedves Kérdező!
Az hogy mi vár rád a jövőben -megsúgom- SENKI NEM TUDJA. Nagyon sajnálom, hogy rossz volt az életed idáig, nem tudom, hogy miért, mert nem ismerlek, de ilyen helyzetben az a leges legrosszabb ha feladod. Könnyű szavakkal dobálóznom, tudom, mivel nem vagyok a helyzetedben. De az ilyen patkány emberek -már elnézést- mint a telejósok, meg a távgyógyászok, meg az auralátók (nevetséges) pont az elkeseredett embereket használják ki anyagilag. Az legyen az utolsó dolog amit teszel a közeljövőben, hogy elmész egy ilyen "valamihez". Akkor már is kidobtad az ablakon a pénzed egy kisebb részét.
Kedves Kérdező!
Tényleg lány vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!