Hogyan tudnék teljesen hinni hogy sikerülni fog?
Figyelt kérdés
A mellméretemmel van bajom és olvastam az agykontrolos mellnövelésről ki szeretném próbálni csak nem tudom hogyan higgyem el hogy sikerülhet? Valakinek sikerült ezzel a módszerrel megnövelni a mellét? Hogy csináltad? Mire kell gondolni közben? Mit kell elképzeli? (19L)2016. dec. 27. 22:10
1/16 anonim válasza:
Hmmm. Mekkora melled van jelenleg?
3/16 A kérdező kommentje:
80/b, most fogytam nem vagyok és nem voltam túlsújos (55 kg voltam most 49 kg vagyok) és mellbőlis fogytam sajnos. Szóval a b kosár nagy lett rám. :(
2016. dec. 27. 22:30
4/16 A kérdező kommentje:
Nem vagyok elégedett vele és zavar hogy ennyire kicsi.
2016. dec. 27. 22:30
5/16 anonim válasza:
Ha terhes leszel nőni fog. De kevésbé lesz feszes. beválalsz egy gyereket a nagyobb mellért? Vagy inkább plasztikai sebészhez szeretnél menni?
6/16 A kérdező kommentje:
Egyiksem!
2016. dec. 27. 22:35
7/16 anonim válasza:
Az önbecsüléseden lenne érdemesebb dolgozni szerintem, mert nem a kis mell itt a probléma. Hiszek benne, hogy agykontrollal meg lehetne növelni, kitartó (akár évekig tartó) programozással, de megéri, ha utána majd megint találsz más, problémásnak hitt "területet" önmagadon?
8/16 A kérdező kommentje:
Minden mással elégedett vagyok csak a mellemmel nem és miattuk nem vagyok "teljes"!
2016. dec. 27. 22:38
9/16 anonim válasza:
Tökéletest elrontani..... ejnye-bejnye.
Ne hidd, tudd. Ha nem tudod, 100%ra nem fog rendesen működni. Fizikáról, gondolatok erejéről érdemes tudni hozzá.
De... Ne tedd ezt. Parancsolj testedre, nőjön s vágyd, de ha lehet, felejtsd el. Tökéletes így.
10/16 anonim válasza:
Látnunk kell, hogy megválaszolhassuk a kèrdèst. XD viccelek. Hidd el ès kèsz, úgy ahogy azt is elhiszed, hogy ha nem fizeted a hitelt, behajtja a bank.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!