Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Működik a vonzás konkrét...

Működik a vonzás konkrét férfival?

Figyelt kérdés

Nem arra gondolok, hogy a vonzás majd összehoz vele vagy hogy csak azon múlik minden, mielőtt jönnének az ilyen jellegű kommentek. Az írjon, aki tényleg tud valamit javasolni illetve szívesen olvasnék tapasztalatokat is!

Helyzet: Tetszik nekem egy férfi. Nem ismerjük egymást személyesen, igazából én találkozást szeretnék bevonzani, hogy beszélhessünk. Aztán kiderülne, hogy akarunk- e egymástól valamit :) Hogyan csináljam? Előre is köszönöm a segítséget!

2016. okt. 4. 21:00
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
45%
nagyon aranyos vagy de túlbonyolítod. mi végtelenül egyszerűen vagyunk. nem, még annál is egyszerűbbek. és tudod, beégni nők pasik előtt nem tudnak. szóval csak bátran kezdeményezz.
2016. okt. 4. 21:20
 2/14 anonim ***** válasza:
65%
De betud égni főleg ha kiderül van a pasinak pàrja és ketten röhögnek a kérdezőn
2016. okt. 4. 21:38
 3/14 anonim ***** válasza:
32%
Nem, mert nincs ilyen hogy "találkozást bevonzani". Csak egy szélhámos maszlag az egész.
2016. okt. 4. 21:47
 4/14 anonim ***** válasza:

A legkorrektebb, amit tehetsz, hogy tudatalatt megkérdezed, lenne-e hozzá kedve. Aztán majd elintézitek "véletlen" :D

De tartsd tiszteletben a válaszát. Őszinteség szokott segíteni, hogy miért akarod.

2016. okt. 4. 22:11
 5/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm utolsó. Hogyan kérdezzem meg tudat alatt? Szubjektív üzenetre gondolsz? És ő hogyan válaszol rá?
2016. okt. 4. 22:38
 6/14 anonim válasza:
22%
Én a férfi helyében menekülnék, ha megtudnám, hogy ilyen hülyeségekkel akarod "bevonzani" őt.
2016. okt. 4. 22:45
 7/14 anonim ***** válasza:
Ha vonzás nő vagy akkor igen, ha nem vagy vonzás nő akkor nem.
2016. okt. 4. 23:19
 8/14 anonim ***** válasza:

Nekem működött.

De csak annyiban, hogy a találkozásokat vonzottam be. Állandóan ott bukkant fel, amerre jártam. Aztán arra gondoltam, hogy ne csak lássuk egymást, hanem beszélgessünk is. Ez is megtörtént, odajött hozzám.

Mondjuk, amikor megismertem jobban, akkor rájöttem, hogy nagyon nem az én világom :)

2016. okt. 5. 09:12
 9/14 anonim ***** válasza:
24%

Nem te vonzod be őt, hanem ő vonz be téged, azáltal hogy gondolsz rá, s "véletlenül", arra bukkansz fel, ahol ő.

Azt hitted, hogy kihagyja az akciós hamburgert +ingyen Colát a McDonald's -nál?

Nem.

Neked lesz, olyan gondolatod, hm, úgy ennék egy sajtosburgit.

De hallucináció is lehet, hogy őt láttad.

Ha beszélsz vele, az meg álom is lehet.

A leghatásosabb módszer a vonzásra, ha "futsz", előle.

"Remélem ma sem látom!"

Teljesen mindegy. Tudatodban van a személy, és tudatod edény, s gondolatod a szobrász.

2016. okt. 5. 21:26
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is sikerült bevonzani pár pasit az életembe.

Pl mindig elképzeltem és átéreztem, hogy majd felhív és beszélünk egy jót majd találkozunk. És úgy is lett. Felhívott beszélgettünk találkoztunk.

De volt ám olyan is, hogy szerettem volna, hogy ott legyen ahol én és mindig arról álmodoztam (kb1 hétig), hogy milyen jó lenne ha összefutnánk és tádám ott volt.

Majd beszélgettünk majd talira hívott.

Szóval én nagyon hiszek benne, mert nagyon sok ilyen történt velem. És konkrét személyekkel volt ez. De nagyon kell vigyázni vele. Az érzés legyen ott. Képzeld el milyen lenne ha találkoznál vele, mit éreznél, Ő mit érezne. Pozitívan.

Most is egy konkrét férfival szeretnék ismerkedni és jól haladunk. Mert hiszek benne, hogy jól haladunk :)

Remélem tudtam segíteni :D

2016. okt. 5. 22:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!